''Vanuit mijn werkgever mocht ik een opleiding gaan doen die paste bij mijn functie als senior op een polikliniek. Op de website van Holland Opleidingen Groep gekeken en in het ruime aanbod een opleiding gevonden die aansloot bij mijn wensen. 

Holland Opleiding Groep geeft bij inschrijving een startgarantie, dit gaf mij ook wat zekerheid bij inschrijving. Na enige tijd werd er contact met mij opgenomen en kreeg ik te horen dat ik de enige student zou zijn. Hierin kreeg ik de keus of ik de enige student wilde zijn of dat ik wilde wachten op een eventueel later tijdstip starten. Dit vond ik lastig, omdat ik van beiden toch wel voor-, maar ook nadelen zag. Na overleg op het werk en met docent van de Holland opleiding heb ik besloten om als enige student te starten. Wat heb ik hier een goede keus in gemaakt. 

Er is tijd en ruimte om de theorie en de praktijk goed op elkaar af te stemmen. De eventuele nadelen die ik bij start zag, zijn omgeslagen in voordelen. De persoonlijke begeleiding, coaching kan mij verder helpen in mijn carrière in het ziekenhuis.''

Marga, cursist Management Zorg en Welzijn
Werkzaam als Senior Polikliniek Interne Geneeskunde 

 

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie