Efficiënter Werken Programma

Training Persoonlijke Vaardigheden

Efficiënter Werken Programma

Groeien in je persoonlijke vaardigheden met Efficiënter Werken Programma.

‘Beter worden in je baan’. Dat is het motto van Efficiënter Werken Programma. Door constant jezelf te ontwikkelen, verbeter je je persoonlijke vaardigheden. Hierdoor vergroot je je positie op de huidige arbeidsmarkt. Met het Efficiënter Werken Programma leer je om efficiënt en op de juiste manier je werkzaamheden in te plannen zodat je stappen in je carrière maakt. Wil jij ook beter worden in je baan?

Naar je doel

Doelmatig werken is de kracht van het Efficiënter Werken Programma. Met onze trainingen leer je om je werkzaamheden beter in te delen. Hierdoor boek je uiteindelijk zoveel mogelijk vooruitgang. Door goed te plannen kun je veel stress op de werkvloer voorkomen. Denk aan het managen van tijd: daar valt veel winst mee te behalen. Je gaat bewust aan de slag met competenties en vaardigheden, waardoor je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost krijgt.

Bij de trainingen is het niet noodzakelijk om je voor te bereiden. De data van de trainingen zijn vastgesteld zodat je precies weet op welke dagen je de training kunt volgen. De trainingen vinden plaats op de locatie waar jij je voor inschrijft.

Ben jij benieuwd wat het trainen van je persoonlijke vaardigheden voor jou of je organisatie kan betekenen? Bekijk dan ons volledige studieaanbod en informeer naar onze persoonlijke studieadviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een geschikte studiekeuze.

Methode van trainen

Tijdens de trainingen staat de theorie in combinatie met de (werk)praktijk centraal. Er wordt specifiek gekeken hoe je de theorie toepasbaar kunt maken in jouw werkomgeving. Door te werken aan je persoonlijke leerdoelen en competenties ontwikkel je vaardigheden die je helpen om beter te worden in je baan. Denk aan het analyseren van leiderschapsstijlen en het zo efficiënt mogelijk werken.

Efficiënter Werken Programma

Met het Efficiënter Werken Programma leer je om efficiënt en op de juiste manier je werkzaamheden in te plannen zodat je stappen in je carrière maakt.

Bekijk alle opleidingen

Wij zijn hard aan het werk om alle opleidingen van deze opleider toe te voegen aan ons assortiment. Voorlopig kunt u terecht op hun eigen website.

Over ons

‘Beter worden in je baan’ dat is het motto van Efficiënter Werken Programma. Door constant jezelf te ontwikkelen, verbeter je je persoonlijke vaardigheden. Waardoor je je positie op de huidige arbeidsmarkt vergroot. Met het Efficiënter Werken Programma leer je om efficiënt en op de juiste wijze je werkzaamheden in te plannen zodat je stappen in je carrière maakt. Wil jij ook beter worden in je baan?

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?