Kortdurende klassikale cursussen

Go2Lean

Kortdurende klassikale cursussen bij Go2Lean.

Combineren of stapelen? Bij Go2Lean stel je je eigen opleiding samen. Wij staan voor het leren werken, maar zonder te verspillen. Je kiest alleen de cursus(sen) die voor jou een maximale toegevoegde waarde leveren.

Bij Go2Lean maak je kennis met kortdurende klassikale cursussen. Je kiest welke cursussen jou het meeste verdieping en verbreding geven. Zo kun je je op specifieke onderwerpen focussen en de overbodige cursussen achterwege laten. Je volgt daarom één cursus met een duur van drie maanden. Na het succesvol behalen van deze korte cursus ontvang je een certificaat. Wanneer je twee of meer cursussen hebt gevolgd en succesvol hebt afgerond, ontvang je een diploma.

Klassikaal

De cursussen vinden in klassikale vorm plaats. Voor iedere studiebijeenkomst is voorbereiding van het studiemateriaal noodzakelijk. De klassikale cursussen vinden plaats op de vastgestelde data en locaties, die je zelf uit kunt kiezen. Je volgt het tempo van de klassikale studiebijeenkomsten. Zo heb je altijd een stok achter de deur voor het maken van cases en opdrachten.

Methode van studeren

Door een specifieke cursus te volgen, ga je snel en doelgericht met de theorie bezig. De vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt de rode draad tijdens de cursus. Tijdens de kortdurende cursussen word je optimaal begeleid door onze ervaren vakdocenten. Er worden praktijkvoorbeelden gegeven en besproken, cases worden aangehaald en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Verbeterplan

Iedere module rond je aan het einde af met een Verbeterplan Praktijk-Case. Je schrijft een Verbeterplan Praktijk-Case om aan te tonen dat je de theorie onder de knie hebt en de theorie toepasbaar kunt maken voor de dagelijkse praktijk. Het Verbeterplan schrijf je in de meeste gevallen voor jouw werkgever. Wanneer je niet werkzaam bent, kan er naar een geschikt alternatief gekeken worden. Op basis van je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kun je namelijk de opdrachtgever overtuigen zodat je de conclusies en aanbevelingen door kunt voeren in de organisatie.

Go2Lean

Door een specifieke cursus te volgen, ga je snel en doelgericht met de theorie bezig. De vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt de rode draad.

Bekijk alle opleidingen

Wij zijn hard aan het werk om alle opleidingen van deze opleider toe te voegen aan ons assortiment. Voorlopig kunt u terecht op hun eigen website.

Over ons

Combineren of stapelen? Bij Go2Lean stel je je eigen opleiding samen. Wij staan voor het leren werken, maar zonder te verspillen. Je kiest alleen de cursus(sen) die voor jou een maximale toegevoegde waarde leveren.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?