Studie met Coaching

Studie met Coaching

Studie met Coaching

Klassikaal studeren met persoonlijke coaching bij Holland Opleidingen – Studie met Coaching.

Bij Holland Opleidingen – Studie met Coaching studeer je in kleinschalige groepen en krijg je persoonlijke coaching. Misschien herken je het wel. Nog even een mail versturen. Een opdracht van je collega afronden en ook je eigen werkzaamheden die met hoge prioriteit afgerond moet worden. O, nee: je komt tijd tekort. Hoe ga je het allemaal redden? Met de persoonlijke coaching van Holland Opleidingen – Studie met Coaching helpen we je graag verder. Wij komen je ondersteunen, zelfs op je werk.

Kleine groepen

Wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren. Dat doen wij door studeren met persoonlijke coaching mogelijk te maken. Als cursist volg je klassikale bijeenkomsten op de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt.

Samen met medecursisten vorm je een groep, die niet groter is dan 12 personen. Je kunt kiezen of je de studiebijeenkomsten overdag, in de avonduren of in het weekend volgt. Door diverse opleidingsdagen en -tijden aan te bieden is het mogelijk om een opleiding te combineren met een baan.

Het aantal coaching momenten is afhankelijk van je opleidingstraject. Je persoonlijke coach komt langs voor coaching-on-the-job.

Methode van studeren bij Holland Opleidingen – Studie met Coaching

Tijdens de studiebijeenkomsten ligt de nadruk op een praktijkgerichte aanpak. Door cases, probleemstellingen en knelpunten aan te halen, kan de vertaalslag van de theorie naar de eigen werkpraktijk gemaakt worden.

Ook wanneer je niet werkzaam bent bij een organisatie is het mogelijk om tijdens de studiebijeenkomsten de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken.

Studie met Coaching

Met de persoonlijke coaching van Holland Opleidingen - Studie met Coaching helpen we je graag verder. Wij komen je ondersteunen, zelfs op je werk.

Over ons

Nog even een mail versturen, een opdracht van je collega afronden en ook je eigen werkzaamheden die met hoge prioriteit afgerond moet worden. Je komt tijd tekort. Hoe ga je dit allemaal redden binnen het gestelde tijdsbestek? Met de persoonlijke coaching van Holland Opleidingen – Studie met Coaching helpen we je graag verder. Wij komen je ondersteunen op je werk.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?