Study-Online.nl

(Online) zelfstudie zonder StudieCoach

Study-Online.nl

Zelfstandig studeren in een online leeromgeving bij Study-Online.nl

Study-Online.nl is een opleidingsinstituut met een groot online studieplatform voor particulieren en organisaties. Je volgt opleidingen in de online leeromgeving. Met behulp van onze unieke leermethodiek wordt maximale persoonlijke groei behaald. In combinatie met het bepalen van je eigen studiemomenten en studietempo levert dat een positieve bijdrage aan je leerprestaties.

Kennis en vaardigheden uitbreiden begint met een studie. Het grote voordeel van studeren bij Study-Online.nl is dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw online leeromgeving. Je studeert zelfstandig en beslist daarom zelf waar en wanneer je inlogt. Daarom maakt het niet uit of je in het buitenland studeert, je leeft als digital nomad of je gewoon zo flexibel mogelijk wilt zijn en je eigen studie wilt indelen. De opleidingsprogramma’s van Study-Online.nl maken flexibel studeren mogelijk.

Studies bij Study-Online.nl zijn modulair opgebouwd. Daardoor weet je precies welke onderwerpen en elementen in je studie behandeld worden en hoeveel tijd je daaraan kwijt bent.

Methode van studeren

Persoonlijke groei staat tijdens je studie voorop. Groeien kan met de juiste aandacht en instrumenten. Met onze unieke leermethodiek halen wij het beste in jou en je studie naar boven. Je formuleert je persoonlijke leerdoelen en beoordeelt je werk. Daarmee kijk je met een kritische en analytische blik naar je eigen opdrachten. Tijdens je studie staat de koppeling van theorie naar de praktijk altijd centraal.

Study-Online.nl

Met behulp van onze unieke leermethodiek wordt maximale persoonlijke groei behaald. Flexibel studeren doe je bij Study-Online.nl

Kies op lestype

https://hollandopleidingengroep.nl/study-online/

Over ons

Study-Online.nl is een opleidingsinstituut met een groot online studieplatform voor particulieren en organisaties. Je volgt opleidingen in de online leeromgeving. Door het bepalen van je eigen studiemomenten en studietempo worden de leerprestaties verhoogd. Je studeert namelijk wanneer het jou uitkomt.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?