5 meest bekeken opleidingen:

blog coos van tuinen

''Hoe ziet het leven als docent van Holland Opleidingen Groep er zoal uit?''

Coos van Tuinen:

Allereerst, naast mijn werk als interim-manager en consultant geef ik vanaf 1985 praktijkopleidingen. Ik heb tot voor een aantal jaren geleden die gegeven vanuit mijn eigen bedrijfje en voor diverse opleidingsinstituten en universiteiten.

Sinds drie jaar werk ik uitsluitend als docent voor Holland Opleidingen Groep. Wat mij zeer motiveert om hier als praktijkdocent werkzaam te zijn is dat de cursist echt in 100% van de gevallen centraal staat. Welk ander opleidingsinstituut biedt 100% startgarantie? Vandaar dat ik ook 1 op 1 sessies met cursisten heb. In deze ‘coronatijd’ voor velen een uitkomst, want de lessen en trainingen gaan door via Skype. 

blog goede voornemens nieuwjaar studie

Ken je dat? De goede voornemens die horen bij de start van het nieuwe jaar. Ik wel. Misschien een paar kilo’s afvallen, meer bewegen, meer tijd vrij maken voor gezin/partner/ouders/vrienden, stoppen met roken, toch kiezen voor die andere baan, etc.  Aan het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar zijn veel mensen hiermee bezig. 

Vanaf de basisschool is er elk jaar een blanco pagina geweest en zo gaat dat door totdat je klaar bent met je studie. Waarom stoppen met deze traditie? Ik vind het nieuwe jaar een ideaal moment om een nieuwe start te maken. Die nieuwe start kan van alles zijn. Op het gebied van gezondheid, relaties, maar ook zeker op het gebied van werk. Heb je tijdens de vakantie er erg tegenop gezien om weer te beginnen bij je baas? 

blog oldeberkoop bord

Een van de meest gestelde vragen die ik krijg wanneer ik over Holland Opleidingen Groep praat is, ‘waar zijn jullie eigenlijk gevestigd?’ En dan antwoord ik vol trots: ‘in Oldeberkoop’. Mijn ervaring tot op heden is dat niet heel veel mensen dit leuke dorpje kennen. En laat ik eerlijk zijn, toen ik voor de eerste keer in contact kwam met Holland Opleidingen Groep en ik uitgenodigd werd voor een kennismaking, wist ik ook niet naar welke windrichting ik moest. Ik had zelf ook nog nooit van deze plaats gehoord. Maar wist je dat Oldeberkoop één van de oudste plaatsen in de gemeente Ooststellingwerf is en op ongeveer twaalf kilometer van Wolvega ligt? Oldeberkoop presenteert zich als kunstenaarsdorp. Elke zomer wordt de kunstmanifestatie “Open Stal” gehouden waarbij ongeveer 25 kunstenaars hun werk exposeren op zeer uiteenlopende locaties in het dorp; van stallen tot aan scholen en een aantal in de open lucht. 

Holland Opleidingen Groep staat voor ‘Groeien met persoonlijke aandacht’. Waarom een opleiding, training of workshop bij ons volgen een goed idee is? Hieronder geven we je 10 redenen!  

Blog 10 voordelen via Holland Opleidingen Groep juist

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG