5 meest bekeken opleidingen:

Holland Opleidingen Groep staat voor ‘Groeien met persoonlijke aandacht’. Waarom een opleiding, training of workshop bij ons volgen een goed idee is? Hieronder geven we je 10 redenen!  

Blog 10 voordelen via Holland Opleidingen Groep juist

 1. Bij Holland Opleidingen Groep betaal je géén inschrijfgeld.
  Of je je nu inschrijft voor een langdurige opleiding of een workshop van één dag, bij ons betaal je géén inschrijfgeld.
 2. Holland Opleidingen Groep biedt 100% startgarantie.
  Wij bieden 100% startgarantie voor de opleiding, training of workshop, op de door jou gekozen locatie.
 3. 14 leslocaties door heel Nederland.
  Voor een opleiding, training of workshop bij Holland Opleidingen Groep hoef je geen lange afstand te reizen. We bieden 14 leslocaties aan, verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt.
 4. De praktijk staat centraal.
  Cursisten kunnen de theorie direct toepassen op de eigen praktijk en eventueel de werksituatie. Ook schrijf je aan het einde van je opleiding een Verbeterplan Praktijk-Case© , waarbij je aantoont dat dat je de behandelde onderwerpen  beheerst. Dit plan kun je richten op je eigen situatie, waardoor je de behandelde onderwerpen direct toespitst op de eigen praktijk.

  ''We zorgen ervoor dat de persoonlijke leerdoelen behaald zijn aan het eind van de opleiding''

 5. Groeien met persoonlijke aandacht.
  Wanneer een cursist zich bij ons heeft ingeschreven, neemt de docent voorafgaand aan de opleiding contact op om de persoonlijke leerdoelen met de cursist te bespreken. We zorgen ervoor dat de persoonlijke leerdoelen behaald zijn aan het eind van de opleiding. Onze opleidingen, trainingen en workshops draaien om de cursist, persoonlijke aandacht is bij ons van groot belang.
 6. Het opleidingsaanbod van Holland Opleidingen Groep is CRSVG-erkend.
  Het CRSVG-keurmerk staat voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen we de kwaliteit van onze programma’s. Meer weten over dit keurmerk? Klik hier
 7. Ruim 800 opleidingen, trainingen en workshops.
  Holland Opleidingen Groep beschikt over een ruim aanbod in uiteenlopende vakgebieden, op diverse niveaus. Dit varieert van een workshop van één dag, tot een meerjarige opleiding.
 8. Onze docenten zijn ervaren praktijkdocenten. 
  Onze docenten beschikken over bewezen praktijkervaring, waardoor ze de vertaalslag van de theorie naar de praktijk goed kunnen maken. Bij ons krijg je dus les van docenten die veel ervaring in het gekozen vakgebied hebben, zodat zij niet alleen de theorie kennen, maar ook diverse praktijkvoorbeelden kunnen geven.
 9. Persoonlijk opleidingsadvies. 
  Heb jij behoefte aan persoonlijk opleidingsadvies? Heb je vragen over een bepaalde opleiding, of twijfel je over welke opleiding het beste bij jou past? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste opleiding.
 10. Korting vervolgopleiding na een workshop.
  Kies je na het volgen van een workshop voor een leergang, of een meerjarige opleiding? Dan ontvang je een korting van maar liefst € 299,00. Kies je voor een opleiding van 6 maanden, dan wordt er een korting van € 150,00 verrekend.

Contact

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, of heb je behoefte aan persoonlijk opleidingsadvies? Neem dan contact met ons op via 088 – 4 202 202 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Ma t/m vrij 08:30 – 17:00).

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

 • Je betaalt géén inschrijfgeld
 • Persoonlijke begeleiding per module
 • Unieke leermethodiek
 • De praktijk staat centraal
 • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
 • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG