5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

blog oldeberkoop bord

Een van de meest gestelde vragen die ik krijg wanneer ik over Holland Opleidingen Groep praat is, ‘waar zijn jullie eigenlijk gevestigd?’ En dan antwoord ik vol trots: ‘in Oldeberkoop’. Mijn ervaring tot op heden is dat niet heel veel mensen dit leuke dorpje kennen. En laat ik eerlijk zijn, toen ik voor de eerste keer in contact kwam met Holland Opleidingen Groep en ik uitgenodigd werd voor een kennismaking, wist ik ook niet naar welke windrichting ik moest. Ik had zelf ook nog nooit van deze plaats gehoord. Maar wist je dat Oldeberkoop één van de oudste plaatsen in de gemeente Ooststellingwerf is en op ongeveer twaalf kilometer van Wolvega ligt? Oldeberkoop presenteert zich als kunstenaarsdorp. Elke zomer wordt de kunstmanifestatie “Open Stal” gehouden waarbij ongeveer 25 kunstenaars hun werk exposeren op zeer uiteenlopende locaties in het dorp; van stallen tot aan scholen en een aantal in de open lucht. 

 ‘Hebben jullie daar een kantoor?’, is een volgende vraag, nadat ik met veel passie wat over het dorp heb verteld. Holland Opleidingen Groep is gevestigd in ‘BusinessCentre Bercoop’, dat eigendom is van directeur Sake Koelma. Ooit werd dit pand gebruikt als bank, Bank Bercoop, de kleinste zelfstandige bank van Nederland ooit. Deze bank is ontstaan in een tijd waarin veel aandacht werd besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van de landbouw en de positie van de landbouwer in Nederland. BusinessCentre Bercoop is het kloppend hart van Holland Opleidingen Groep, waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. Alle opleidingen, trainingen, workshops en adviesdiensten worden door het gehele land verzorgd.

'Het gemoedelijke, de rust, het groene uitzicht'

Wat maakt het nu zo leuk in Oldeberkoop? Het gemoedelijke, de rust, het groene uitzicht, de schapen die ergens op de achtergrond blaten en de heerlijke nuchterheid.

Naast het pand staat een fraai hotel met een restaurant en even verderop in het dorp is een ander leuk restaurant en een Attent supermarkt. Ook de bakker bakt elke dag nog vers het brood en sluit dagelijks de winkel tussen 12.00 uur en 13.00 uur om te genieten van een lunch.

Ik snap volkomen dat het BusinessCentre Bercoop vaak wordt benaderd door bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg, uit onder meer de Randstad, met de vraag of er ruimte beschikbaar is, voor bijvoorbeeld, hei-sessies, seminars, trainingsruimte of andere evenementen. 

De wereld verandert in snel tempo en wanneer je in Oldeberkoop bent kun je even op adem komen. Wil je dat ook eens ervaren? Wees van harte welkom, de koffie staat voor je klaar.  

Auteur: Nicole, opleidingsadviseur bij Holland Opleidingen Groep

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92 logo nrto

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG