5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

logo crsvg keurmerkCRSVG-keurmerk

Alle opleidingen, trainingen en workshops van Holland Opleidingen Groep zijn CRSVG-erkend. Het CRSVG-keurmerk staat voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen wij zowel de kwaliteit van al onze programma’s, alsmede de kwaliteit van het proces rondom de cursist.
De organisatie van CRSVG is opgebouwd uit professionals van de verschillende vakgebieden. Deze professionals toetsen voor het verkrijgen van de erkenning verschillende aspecten, zoals het proces van advies en voorlichting, het financiële proces, de inhoud van de opleidingen op basis van de eindtermen afgeleid van de accreditatie, de kwaliteit van de docenten en trainers en het proces van de beoordeling van de eindopdrachten/examens.


CRVSG Maatwerk 94CRVSG OpenLijn 92

Om CRSVG-erkend te worden, staan alle checks in het teken van de kwaliteit voor de cursist.
De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders - organisatie toetsen regelmatig op verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is. Door deze erkenning kunnen wij de juiste kwaliteitsstandaarden bieden.

Evaluatie cursisten

Daarnaast onderzoekt Holland Opleidingen Groep zelf ook wat de kwaliteit is van haar opleidingen, door middel van evaluaties met cursisten. Holland Opleidingen Groep hecht veel waarde aan de beoordeling en feedback van haar cursisten. De resultaten hiervan worden daarom gebruikt om de kwaliteit continu te verbeteren.

Daarnaast wordt Holland Opleidingen Groep op opleidingsplatform Springest gemiddeld beoordeeld met een 8,7. Dit zijn waardevolle ervaringen, waar wij trots op zijn.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG