8,3 / 10
4/5
DPML Adviesgroep

DPML Adviesgroep

Meer weten over consultancy en Interim management?​

Consultancy en Interim management

Iedere succesvolle organisatie vraagt om een gedegen en doordachte strategie. Zo kun je als organisatie verder groeien en nieuwe doelen behalen. Merk je binnen jouw organisatie dat het niet lukt om de gestelde doelen te behalen en verder te groeien? Bij DPML Adviesgroep begeleiden wij organisaties, teams en individuen om het beste uit henzelf en dus ook uit hun organisatie te halen.

DPML Adviesgroep richt zich op kwaliteit en professionaliteit. Wij leveren deskundig advies waarmee jouw organisatie zich verder kan ontwikkelen. Dit kan gaan van loopbaanbegeleiding, het uitvoeren van competentiechecks, maar ook het opstellen van een ontwikkelplan tot aan het coachen van medewerkers en het uitvoeren van organisatie audits. Als consulent hebben wij een onafhankelijk blik op specifieke situaties, daarom bieden wij jou de expertise en ervaring waar je naar opzoek bent.

Ervaring uit de praktijk

Wij hanteren een professionele- en gestructureerde aanpak waarin de organisatie en de medewerkers altijd centraal gesteld worden. Ieder persoon en organisatie is anders en daar spelen wij haarfijn op in. We kijken naar de vraag en behoefte vanuit de opdrachtgever. Op basis van die informatie zal er verder gekeken worden naar een passend advies. Dit advies is afkomstig van deskundige consulenten met aantoonbare ervaring in de praktijk. Onze consulenten weten als geen ander hoe ze moeten acteren op complexe situaties zoals het krijgen van weerstand. Onze consulenten handelen op vakkundige wijze en implementeren innovatieve oplossingen.

Voordelen op een rijtje:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met op met onze adviseurs.

Wij verzorgen opleidingen, trainingen of workshops voor o.a.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor ING.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor KLM.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor BAM.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor Stork.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor DAF.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor Aegon.

De strategische opleidingspartner

Group 7

Groot aanbod

Group 7

Opleidingen op maat

Group 7

Fiscale voordelen

Group 7

Workshops

Group 7

Professionele aanpak

Group 7

CRSVG erkend

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?