8,3 / 10
4/5
Groei mee!

Groei mee!

Een boom planten bij elke inschrijving

Ben jij ook bewust bezig met het maken van duurzame keuzes? Vind je het belangrijk beslissingen te maken op basis van het milieu? Milieubewuste keuzes maken is van steeds groter belang. Daarbij staat Holland Opleidingen Groep voor ‘Groeien met persoonlijke aandacht’. Hier willen wij een nieuwe dimensie aan geven.

 

Daarom introduceren wij: Holland Opleidingen Groep Groeit! Met een opleiding bij Holland Opleidingen Groep groei je niet alleen, maar laten we samen met jou een boom groeien! Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Want wist je dat bomen CO2 opslaan terwijl ze groeien?

Voor iedere nieuwe inschrijving plant Holland Opleidingen Groep een boom. Zo spannen wij ons in voor het milieu, en groeit het milieu met ons mee! Door het planten van bomen helpen we de CO2-uitstoot te neutraliseren. Door je in te schrijven bij Holland Opleidingen Groep, lever je dus een positieve bijdrage aan het klimaat! Op deze manier levert je inschrijving een positieve bijdrage aan een gezond klimaat en een beter milieu.

Wil je zelf groeien én een bijdrage leveren aan een gezond klimaat? Schrijf je dan nú in.

Holland Opleidingen Groep wil zich inspannend voor een gezonde leefomgeving van haar cursisten. We zijn begaan met onze omgeving en willen graag iets voor onze omgeving doen, waardoor onze cursisten prettiger kunnen leven én daardoor prettiger kunnen leren. Door de bomen te planten spannen wij ons in om een gezond klimaat een handje te helpen. De ontwikkeling van onze cursisten en de omgeving willen wij helpen door op die manier een gezond(er) leefklimaat te bieden.