Fiscale voordelen

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Als werkgever kunnen de kosten van een opleiding ook integraal als zakelijke kosten opgeven.

Investeren in de ontwikkeling van personeel hoeft zo dus bijna niets te kosten.

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Dé strategische partner voor opleidingen, trainingen en workshops

Is jouw organisatie op zoek naar een opleiding die specifiek gericht is op een opleidingsbehoefte, vraagstuk of afdeling? Holland Opleidingen Groep heeft een compleet opleidings- en trainingsprogramma’s voor verschillende soorten ondernemingen. Daarbij coachen we medewerkers om samen een positief eindresultaat te behalen. Naast het ruime aanbod van opleidingen op diverse niveaus, bieden wij ook een breed assortiment van vaardigheidstrainingen en workshops aan. Holland Opleidingen Groep heeft veel ervaring met het verzorgen van deze programma’s. Wij leveren maatwerk door dat onderwerp te behandelen wat in jouw organisatie leeft. Zo kunnen we een eigen opleiding samenstellen, modules aanpassen op het vraagstuk van jouw afdeling, team of bedrijf én kunnen we een specifiek stuk maatwerk leveren.
Onze docenten en trainers worden geselecteerd op deze vraagstukken en hebben praktijkervaring in het benodigde vakgebied. Het is namelijk niet alleen belangrijk de benodigde theorie over te brengen, maar ook door middel van praktijkvoorbeelden een link te leggen naar het specifieke onderwerp. De docent of trainer komt hierbij naar jouw organisatie, zodat jullie de kern van het onderwerp daar kunnen behandelen.

Professionele aanpak met de voordelen van een groot aanbod

Het aanbod van opleidingen, trainingen en workshops is aan te passen op de organisatie en haar medewerkers in kwestie. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op de missie en visie van jouw organisatie. Deze professionele aanpak heeft ertoe geleid dat veel opdrachtgevers Holland Opleidingen Groep inmiddels naar volle tevredenheid en op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken. Op basis van een zorgvuldige analyse van jouw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden.

Professionele opleidingen op maat

Holland Opleidingen Groep biedt de mogelijkheid om opleidingen op maat te ontwikkelen en te verzorgen. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor een groter team. Het is ook mogelijk een deel van een programma intern uit te laten voeren. Door ruime ervaring bieden wij maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van professionele kwaliteit. Onze ervaren adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Het bedrijf in kwestie en het bijbehorende vraagstuk is het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een programma met een praktijkgerichte aanpak. Deze aanpak is o.a. gericht op het professionaliseren van medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen en het binden en boeien van medewerkers.

Fiscale voordelen

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Als werkgever kunnen de kosten van een opleiding ook integraal als zakelijke kosten opgeven. Investeren in de ontwikkeling van personeel hoeft zo dus bijna niets te kosten.

Strategie van de organisatie in relatie tot opleiden

In de meeste gevallen staan de opleidingsvraagstukken niet op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Holland Opleidingen Groep is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Wat de opleidingsvraag ook is, Holland Opleidingen Groep biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Advies

Is er een intern opleidingsvraagstuk, of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseurs via 088 - 4 202 202 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG