5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

''Via een zakelijke relatie werd ik op de hoogte gesteld van de mogelijkheden van consultancy binnen Holland Opleidingen Groep. Ik wist tot dat moment niet dat een opleidingsinstituut ook consultancy aan kon bieden. Binnen een week had ik een gesprek met een zeer kundige adviseur.

Onze organisatie bestaat dit jaar 10 jaar en we zijn gegroeid van 5 medewerkers naar 175 medewerkers. Er is in de afgelopen 10 jaar weinig aandacht besteed aan de professionalisering van de eigen organisatie. De klant is bij ons van belang en staat op nummer 1. Intern begon het hier en daar te schuren en dus hebben we besloten om de organisatie opnieuw in de steigers te zetten.

Holland Opleidingen groep heeft ons geweldig geholpen bij het formuleren van een juiste visie, missie en kernwaarden. Daarna hebben ze bij ons alle processen in kaart gebracht samen met onze medewerkers. Tenslotte zijn de competenties van alle medewerkers professioneel in kaart gebracht. Op dit moment volgen ruim 20 medewerkers trainingen en opleidingen bij Holland Opleidingen Groep om hun competenties volledig aan te laten sluiten bij hun functie. We maken nu grote sprongen als organisatie en we merken dat er beduidend minder fouten worden gemaakt.''

Willem, traject via Consultancy

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG