5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

''Vanuit mijn werkgever mocht ik een opleiding gaan doen die paste bij mijn functie als senior op een polikliniek. Op de website van Holland Opleidingen Groep gekeken en in het ruime aanbod een opleiding gevonden die aansloot bij mijn wensen. 

Holland Opleiding Groep geeft bij inschrijving een startgarantie, dit gaf mij ook wat zekerheid bij inschrijving. Na enige tijd werd er contact met mij opgenomen en kreeg ik te horen dat ik de enige student zou zijn. Hierin kreeg ik de keus of ik de enige student wilde zijn of dat ik wilde wachten op een eventueel later tijdstip starten. Dit vond ik lastig, omdat ik van beiden toch wel voor-, maar ook nadelen zag. Na overleg op het werk en met docent van de Holland opleiding heb ik besloten om als enige student te starten. Wat heb ik hier een goede keus in gemaakt. 

Er is tijd en ruimte om de theorie en de praktijk goed op elkaar af te stemmen. De eventuele nadelen die ik bij start zag, zijn omgeslagen in voordelen. De persoonlijke begeleiding, coaching kan mij verder helpen in mijn carrière in het ziekenhuis.''

Marga, cursist Management Zorg en Welzijn
Werkzaam als Senior Polikliniek Interne Geneeskunde 

 

 

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG