5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

''Binnen verschillende afdelingen van onze organisatie kreeg ik te horen dat de werkdruk te hoog was. Er is de laatste tijd ook veel aandacht voor werkdruk en stress in de media. We hebben ervoor gekozen om een consultant van Holland Opleidingen Groep uit te nodigen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. De consultant kon op korte termijn langskomen en na een prettig gesprek hebben we gekozen voor de training LEAN Timemanagement. We zijn gestart met een groepje van zes personen. Naast een theoretische toelichting, was de training vooral gericht op de praktijk. Iedere deelnemer heeft driemaal de trainer als personal coach aan zijn of haar bureau gehad voor persoonlijke begeleiding. Ik had niet verwacht dat dit zoveel resultaat op zou leveren. Er was vooraf al gezegd dat het wel tot 5 uren tijdsbesparing per persoon per week op kon leveren en dat is ook ruimschoots behaald. Ik merk als HR manager dat de mensen ook prettiger in hun vel zitten en minder werkdruk ervaren.

Er zijn inmiddels zeven groepen op training geweest en ik merk dat de collega’s elkaar enthousiast maken voor deze training. Ik krijg inmiddels ook de vraag van onze zusterbedrijven of dit voor hun ook van toepassing kan zijn. Ik kan alleen maar volmondig ja zeggen. De prijs/kwaliteitsverhouding is super! Ik kan iedere organisatie deze training aanbevelen.''

José, cursist Training LEAN Timemanagement

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG