5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Bij Go2Lean is het mogelijk losse opleidingen en modules te kiezen, om zo één bepaalde module, of een door jou samengestelde opleiding te volgen.

Ons label Go2Lean biedt cursisten de mogelijkheid om te studeren via blended learning. Dat houdt in dat de cursist tijdens een opleiding verschillende manieren van leren geniet. Zie het als een combinatie van face-to-face, online en zelfstudie.

Ben je op zoek naar meer werkgeluk en minder stress? Je bereikt het met plannen, prioriteiten stellen en grenzen bewaken.

Hoe zorg jij ervoor dat je gelukkig bent en blijft op jouw werk? Tijdens de Week van het Werkgeluk staan we stil bij opleidingen, trainingen en workshops die jouw werkgeluk nóg groter kunnen maken. Niks is zo fijn als de zaken goed op orde te hebben dankzij bijvoorbeeld timemanagement of persoonlijke effectiviteit. En ben je gelukkiger op je werk? Dan is de kans groot dat je privé ook gelukkiger bent.

Vanaf nu is het weer mogelijk om je aan te melden voor onze summerschool.

De hele zomer lang kun jij jezelf onderdompelen in de lesstof van jouw gewenste opleiding, training of workshop.

Waar je normaal gesproken les krijgt in groepsverband, ontvang je nu voor hetzelfde tarief, privéles van een vakdocent. Door de privéles worden de sessies van drie uur nu uitgevoerd in sessies van anderhalf uur. Zo ga je sneller door het lesstof heen en ben je eerder klaar met jouw opleiding, training of workshop. Het is zelfs mogelijk om in overleg met de docent de lessen helemaal naar jouw eigen wensen in te plannen. Jij bepaalt het tempo.

Functieomschrijving

Holland Opleidingen Groep is op zoek naar NOLOC gecertificeerde loopbaanbegeleiders.

Functieomschrijving

Holland Opleidingen Groep is op zoek naar NOLOC gecertificeerde loopbaanbegeleiders die per direct beschikbaar zijn om loopbaanadviestrajecten te verzorgen. Holland Opleidingen Groep is een opleidings- en kenniscentrum die haar cursisten laat groeien met persoonlijke aandacht. Als loopbaanbegeleider zal jij een loopbaanadviestraject verzorgen. 

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG