Nieuws

Inspiratie op locatie: Efficiënter Werken Programma® – Benut uw talent!

Op donderdag 10 oktober van 13:00 – 17:00 organiseert Holland Opleidingen Groep: Inspiratie op locatie, met dit keer het thema: Efficiënter Werken Programma® – Benut uw talent!, waar we u laten zien hoe u het talent van medewerkers kunt optimaliseren. Door de veranderende arbeidsmarkt zijn organisaties genoodzaakt het eigen talent optimaal te benutten. Holland Opleidingen Groep wil u informeren en inspireren om het talent in eigen werknemers naar boven te halen. 

Dit evenement is speciaal bedoeld voor HR-professionals, opleidingscoördinatoren en teammanagers die verantwoordelijk zijn voor de opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie. Tijdens het evenement wordt er een sessie gegeven over het Efficiënter Werken Programma®. Ook gaan we aan de slag met een competentiecheck om de competenties van uw medewerkers in kaart te brengen. Waar staan uw medewerkers nu, waar mist u talent en waar moet begeleiding volgen? Gedurende deze middag kunt u ook kennis met elkaar delen tijdens een interactieve workshop.

Programma

13:00 Ontvangst
13:30 Opening door directeur Sake Koelma – Holland Opleidingen Groep
13:45 Inspirerende sessie 1
14:15 Inspirerende sessie 2
14:45 Pauze
15:15 Interactieve workshop
16:45 Afsluiting
17:00 - 18:00 Borrel

Na afloop gaat u naar huis met kennis van een competentiecheck praktische tips en ervaringen van andere HR-professionals en bent u bewust van de mogelijkheden om uw werknemers efficiënter te laten werken. De middag kan ook als uitgangspunt dienen om via inspirerende sessies, input te krijgen voor het optimaal benutten van het talent van uw medewerkers. Meer informatie over het evenement vindt u in de bijlage.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden! Aanmelden kan via www.hollandopleidingengroep.nl/aanmelden.

We heten u van harte welkom in het BusinessCentre Bercoop. 

BusinessCentre Bercoop 
Willinge Prinsstraat 20
8421 PE Oldeberkoop
Tel: 088 – 4 202 202
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie