Nieuws

Holland Opleidingen Groep Groeit!

Ben jij ook bewust bezig met het maken van duurzame keuzes? Vind je het belangrijk beslissingen te maken op basis van het milieu? Milieubewuste keuzes maken is van steeds groter belang. Daarbij staat Holland Opleidingen Groep voor 'Groeien met persoonlijke aandacht'. Hier willen wij een nieuwe dimensie aan geven.

Daarom introduceren wij: Holland Opleidingen Groep Groeit! Met een opleiding bij Holland Opleidingen Groep groei je niet alleen, maar laten we samen met jou een boom groeien! Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Want wist je dat bomen CO2 opslaan terwijl ze groeien? 

Voor iedere nieuwe inschrijving plant Holland Opleidingen Groep een boom. Zo spannen wij ons in voor het milieu, en groeit het milieu met ons mee! Door het planten van bomen helpen we de CO2-uitstoot te neutraliseren. Door je in te schrijven bij Holland Opleidingen Groep, lever je dus een positieve bijdrage aan een gezond klimaat en een beter milieu. Naast het planten van bomen, spannen wij ons ook in om milieubewust te werken door het veelal aanbieden van online lesmateriaal, het versturen van online certificaten en het werken met docenten in jouw regio, om zo CO2-uitstoot te verminderen. 

Holland Opleidingen Groep wil zich inspannen voor een gezonde leef- en leeromgeving van haar cursisten. We zijn begaan met onze omgeving en willen graag iets voor onze omgeving doen, waardoor onze cursisten prettiger kunnen leven én daardoor prettiger kunnen leren. Door de bomen te planten spannen wij ons in om een gezond klimaat een handje te helpen. De ontwikkeling van onze cursisten en de omgeving willen wij helpen door op die manier een gezond(er) leefklimaat te bieden. Wil je zelf groeien én een bijdrage leveren aan een gezond klimaat? Schrijf je dan nú in.

boompje op hand

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie