8,3 / 10
4/5
Alles over persoonlijke effectiviteit

Alles over persoonlijke effectiviteit

Het kennen en willen verbeteren van jouw eigen kwaliteiten is essentieel voor jouw persoonlijke effectiviteit.

Een training over persoonlijke effectiviteit is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën die je helpen om je doelen te bereiken, je productiviteit te verhogen en effectiever te communiceren. Welke onderwerpen kun je verwachten?

Doelen stellen

Het bepalen van duidelijke en haalbare doelen is een belangrijk onderdeel van de training. Tijdens de training kun je leren hoe je SMART-doelen (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden) kunt stellen en een actieplan kunt opstellen om ze te bereiken.

Bekijk hier de training persoonlijke effectiviteit

Tijdsbeheer

Effectief gebruik van je tijd is essentieel om productief te zijn. Je leert hoe je je tijd beter plant, prioriteiten stelt, afleidingen vermindert en efficiënter werkt.

Communicatievaardigheden

Communicatie is een ander belangrijk aspect van persoonlijke effectiviteit. Je leert hoe je effectief luistert, assertief bent, feedback geeft en ontvangt en constructieve gesprekken voert.

Stressmanagement

Het omgaan met stress is essentieel. Je leert technieken om stress te verminderen, zoals ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en time management-strategieën.

Bekijk hier de HBO-workshop persoonlijke effectiviteit

Besluitvorming

Effectieve besluitvorming helpt je om sneller en beter beslissingen te nemen. Je leert hoe je informatie verzamelt, verschillende perspectieven overweegt, risico’s beoordeelt en weloverwogen beslissingen neemt.

Zelfreflectie

Zelfreflectie is een onmisbaar onderdeel. Je leert tijdens de training of workshop hoe je je sterke punten en ontwikkelpunten herkent, jezelf evalueert en je voortgang bijhoudt.

Wist je dat we ook een basisopleiding persoonlijke effectiviteit aanbieden?

Doelgroep persoonlijke effectiviteit

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar minder stress en meer inzicht wil krijgen in het beter kunnen beheersen van de eigen werkzaamheden.

Voorbereiding

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten. Wanneer je kiest voor een dagtraining, bereid je twee studiebijeenkomsten voor. Voor de avondtraining bereid je één studiebijeenkomst per keer voor.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?