Bootcamp: een krachtige workout voor je brein

Bootcamp: een krachtige workout voor je brein

Holland Opleidingen Groep is actief op sociale media.

Nee, maak geen vergissing. Bij onze bootcamp wordt er geen lichamelijke inspanning van je gevraagd. Wel wordt er een krachtige workout gegeven aan je brein. Je geeft een aanzienlijke impuls aan je kennis en ervaring binnen je gekozen vakgebied.

Bootcamp van Holland Opleidingen staat synoniem voor professionaliteit, variatie, en het behalen van maximale resultaten. Het concept van Bootcamp is ontworpen om in een kort tijdsbestek een volledige opleiding te kunnen volgen, waardoor je geen lange en tijdrovende trajecten meer hoeft te doorlopen.

Kort maar intensief

Je neemt in slechts enkele dagen of zelfs in één dag de gehele opleidingsinhoud door, afhankelijk van het soort opleiding. Voor opleidingen op verschillende niveaus worden de studiebijeenkomsten verspreid over meerdere dagen gehouden. Elke module wordt onderwezen door een ervaren docent die gespecialiseerd is in het betreffende vakgebied. Tijdens onze bootcamps wordt altijd gezorgd voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Volledig verzorgd

Afhankelijk van je bootcamp (workshop, training of een opleiding) is het mogelijk om de bootcamp elke dag, zelfs in het weekend, bij te wonen. We zorgen voor alle faciliteiten, inclusief accommodatie, lunch en diner, in de omgeving van onze opleidingslocatie in Steenwijk.

Ons Business Center in Steenwijk is een bedrijvencentrum en trainingslocatie waar je op een professionele en inspirerende manier kunt deelnemen aan de bootcamp. Na succesvolle afronding van de bootcamp ontvang je het bijbehorende certificaat.

De duur van een bootcamp hangt af van de lengte van de opleiding. Als een opleiding normaal gesproken twee jaar duurt, volg je in twee dagen zes modules, verspreid over de ochtend, middag en avond. Bij een opleiding van een jaar neem je vier modules in twee dagen mee. Voor een halfjaartraject verrijk je je kennis in één dag.

Studiemethode

Tijdens de studiebijeenkomsten ligt de nadruk op de theoretische aspecten, die altijd toepasbaar worden gemaakt in de (werk)praktijk. Het is van cruciaal belang dat je de verworven theoretische kennis daadwerkelijk in de praktijk kunt toepassen.

Onze studiebijeenkomsten worden klassikaal gegeven door deskundige docenten. De afwisseling tussen theorie, praktijk, opdrachten en cases zorgt ervoor dat de studiebijeenkomsten boeiend en uitdagend zijn.

Uitgebreid studiemateriaal

Zelfs na het voltooien van de bootcamp kun je altijd teruggrijpen naar de theorie. Al het studiemateriaal en literatuur wordt aan jou verstrekt, zodat je alles op een later moment kunt raadplegen.

Bootcamps

Holland Opleidingen – Bootcamp is in het leven geroepen om binnen een relatief kort tijdsbestek een volledige opleiding te kunnen volgen. Bekijk al onze beschikbare opleidingen.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?