8,3 / 10
4/5
Een nieuwe site en nieuwe lesvormen

Een nieuwe site en nieuwe lesvormen

Holland Opleidingen Groep heeft een nieuwe website.

De website van Holland Opleidingen Groep (HOG)  is in het afgelopen jaar compleet vernieuwd. Vandaag, 3 april 2023, is het dan zo ver. De livegang! Met de presentatie van het nieuwe digitale thuis presenteert Holland Opleidingen Groep ook direct nieuwe lesvormen.

In de afgelopen twaalf jaar heeft Holland Opleidingen Groep zich in de markt gepresenteerd en bewezen als een onderwijsinstituut voor klassikale lessen. Door de ontwikkelingen in onderwijsland vraagt de markt echter om meerdere varianten van lesgeven, zoals virtual classroom, thuisstudie, online zelfstudie en bootcamp.

Nieuwe labels Holland Opleidingen Groep

De nieuwe labels zijn:

  • Holland Opleidingen – Klassikale Studie
  • Holland Opleidingen – Privéstudie
  • Holland Opleidingen – Studie met Coaching
  • Holland Opleidingen – Thuisstudie
  • Holland Opleidingen – Online zelfstudie
  • Holland Opleidingen – Virtual Classroom
  • Holland Opleidingen – Praktijkstudie
  • Holland Opleidingen – Trainingen en Workshops
  • Holland Opleidingen – Bootcamp
  • Holland Opleidingen – Blended learning

“Kwaliteit blijft gewaarborgd”

“Fris, overzichtelijk en modern”, glimlacht directeur Sake Koelma tevreden. “In het afgelopen decennium hebben we onszelf op de kaart gezet als onderwijsinstituut en nu is het tijd voor een volgende stap. Deze stap zetten we omdat er vraag is vanuit de markt. Die vraag is ontzettend groot. We blijven er met ons team iedere dag voor zorgen dat de kwaliteit die we bieden gewaarborgd blijft. Bij ons staat de cursist altijd centraal.”

Eerder dit jaar behaalde Holland Opleidingen Groep het NRTO-keurmerk. “Met dit keurmerk laten we zien dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het is fijn dat we erkenning krijgen voor ons harde werk door middel van het keurmerk. Hier zijn we echt heel erg trots op”, vertelde Koelma in maart. “Hiermee kunnen wij aantonen te voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.”

Opleidingen vrijgesteld van btw

Wist je dat opleidingen van HOG zijn vrijgesteld van btw? Dit gebeurt op basis van de CRKBO-registratie. Hierdoor biedt het voor particulieren en instellingen financieel voordeel om aan een opleiding te beginnen. Lees hier meer over onze erkende kwaliteit.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?