8,3 / 10
4/5
HBO Bedrijfsadministratie bleek een voltreffer

HBO Bedrijfsadministratie bleek een voltreffer

Akana Lis rondde haar studie HBO Bedrijfsadministratie af met prachtige cijfers.

Cursist Aksana Lis heeft de opleiding HBO Bedrijfsadministratie afgerond met prachtige cijfers. Vanzelfsprekend ging het niet. Maar dankzij goede begeleiding en een groot portie doorzettingsvermogen haalde Aksana de eindstreep. “Ik kijk met voldoening terug op de opleiding!”

Waar de cursiste aanvankelijk begon met de opleiding Financieel Management besloot ze – mede voor privéomstandigheden – de stap naar HBO Bedrijfsadministratie te maken. Ze begon met Financieel Management tijdens de coronapandemie. “Het aangeboden format (online, één op een één met een docent) viel mij zeer goed in smaak. Het betekende dat ik veel persoonlijke aandacht heb gekregen.”

Switch naar HBO Bedrijfsadministratie

Door de omstandigheden stelde Aksana haar studie uit (‘Ik kreeg alle begrip van docent Coos van Tuinen en Holland Opleidingen Groep’), waarna ze de draad weer oppakte. “Maar nadat ik de studie had opgepakt kwam ik tot de conclusie dat de gekozen richting niet helemaal goed paste bij de behoeftes van mijn bedrijf en mijn eigen ervaring.”

HBO Bedrijfsadministratie bleek voor Aksana wél een voltreffer. “Dat was bingo op allerlei gebieden. Van zorgvuldig gekozen lesstof tot studieboeken die altijd keurig op tijd geleverd werden. Maar ook Coos’ rijke ervaring, presentaties en voorbeelden uit het bedrijfsleven. Dat zorgde ervoor dat ik veel heb geleerd en deze kennis direct kan toepassen in mijn werk.”

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?