8,3 / 10
4/5
Holland Opleidingen Groep krijgt keurmerk NRTO: “Hier zijn we trots op”

Holland Opleidingen Groep krijgt keurmerk NRTO: “Hier zijn we trots op”

Holland Opleidingen Groep heeft het NRTO-keurmerk ontvangen.

Holland Opleidingen Groep heeft na een succesvolle audit het NRTO-keurmerk ontvangen. Tegelijkertijd is de CRKBO-registratie, die nog twee jaar doorliep, met nog eens twee jaar verlengd.

Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Holland Opleidingen Groep voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. “Hiermee kan Holland Opleidingen Groep aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel”, aldus NRTO.

“Na het lidmaatschap van de NRTO begin dit jaar was voor ons het volgende doel het keurmerk van NRTO te behalen. Met dit keurmerk laten we zien dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het is fijn dat we erkenning krijgen voor ons harde werk door middel van het keurmerk. Hier zijn we echt heel erg trots op”, laat Holland Opleidingen Groep-directeur Sake Koelma tevreden weten.

Cursist centraal

Bij Holland Opleidingen Groep staat de cursist te allen tijde centraal, benadrukt Koelma. “Dankzij ons keurmerk kunnen we dat nog meer uitdragen. We laten zien transparant te zijn over onze producten en diensten, we meten bovendien klanttevredenheid, onze docenten zijn deskundig, zijn helder over leeruitkomsten en voor cursisten is het erg belangrijk dat we met ons aanbod aansluiten op de arbeidsmarkt.”

Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. “Het geeft onze klanten, consumenten en bedrijven, zekerheid bij de keuze voor ons opleidingsinstituut.”

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?