8,3 / 10
4/5
“Ik pas Lean Six Sigma nu toe”

“Ik pas Lean Six Sigma nu toe”

Bianca heeft behaald: Lean Six Sigma Yellow, Orange én Green Belt

Cursist Bianca de Wispelaere heeft bij Holland Opleidingen Groep de Lean Six Sigma Yellow, Orange én Green Belt behaald.

Bianca besloot om een opleiding te gaan volgen omdat ze voor een bepaalde functie – ze wilde promotie maken – iets moest gaan studeren. Ze wilde uiteindelijk de Lean Six Sigma Green Belt behalen. “Maar ik vond dat ik daarom eerst de Yellow en Orange Belt moest doen.” En zo geschiedde. Een mooi studietraject onder de bevlogen leiding van docente Patricia Cuelenaere volgde.

Het geleerde toepassen in de praktijk

“Er is voldaan aan mijn verwachtingen”, vertelt Bianca. “Ik koos voor Holland Opleidingen Groep in verband met de ruime lespakketten en in mijn geval thuisonderwijs. Mijn doelen zijn bereikt.”

In de dagelijkse (werk)praktijk heeft ze veel aan haar opleidingen. “Ik pas Lean Six Sigma nu toe voor verbeterprojecten en SOP (Standard Operating Procedure).” Een SOP is een hulpmiddel voor medewerkers om hun werkzaamheden op de beste manier uit te voeren.

Denken in oplossingen

Over docente Patricia Cuelenaere is Bianca erg goed te spreken. “Ze was direct, to the point en meedenkend. Een fijn persoon met een duidelijke manier van lesgeven die denkt in oplossingen.”

Cuelenaere over het traject: “Het was geweldig leuk en interessant om Bianca te begeleiden. Ze heeft hele interessante processen uitgewerkt in de productie omgeving food en een waardevol Lean Six Sigma Green Belt-project opgeleverd. Ze is geslaagd met hele hoge beoordelingen. Heel knap! Respect.”

Doel

Het doel van Lean Six Sigma-trainingen is om organisaties te helpen efficiënter te worden, de kwaliteit van producten of diensten te verbeteren, de klanttevredenheid te verhogen en de operationele kosten te verlagen. Door middel van gestructureerde methoden en tools kunnen bedrijven hun processen optimaliseren en continue verbetering stimuleren.

Wie zijn wij?

Wil jij leren en groeien met persoonlijke aandacht? Dan is Holland Opleidingen Groep de opleider die je zoekt. Jouw persoonlijke leerproces staat bij ons centraal. Tijdens een opleiding, training of workshop (we bieden er meer dan 800 aan) word je van het begin tot het einde optimaal begeleid.

Je kunt kiezen uit verschillende studievormen: individueel les, klassikaal les, privé les of online les. Je kiest het opleidingstraject dat het beste bij jou past. Weet je niet welk traject je moet kiezen? Dan helpen wij jou met het maken van de best passende studiekeuze. We bieden 100 procent startgarantie.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?