8,3 / 10
4/5
IPMA-D: Basisvaardigheden en competenties

IPMA-D: Basisvaardigheden en competenties

Ipma-D volg je bij Holland Opleidingen Groep.

IPMA-D staat voor IPMA Level D: Certified Project Management Associate en is een certificering van het International Project Management Association (IPMA). Het is bedoeld voor beginnende projectmanagers of mensen die een loopbaan in projectmanagement willen beginnen.

Diverse onderwerpen

Om het IPMA-D-certificaat te behalen, moet een kandidaat een examen afleggen dat zijn of haar kennis, vaardigheden en competenties op het gebied van projectmanagement beoordeelt. Het examen omvat verschillende onderwerpen, waaronder projectplanning, risicomanagement, kostenbeheersing, kwaliteitsmanagement, communicatie en teammanagement.

De certificering richt zich op het beoordelen van de basisvaardigheden en competenties van een projectmanager, zoals het vermogen om projecten te plannen, te beheren en te controleren. Het certificaat bevestigt dat de persoon in staat is om projecten effectief te leiden en te coördineren, rekening houdend met de belangen van alle stakeholders en het waarborgen van de kwaliteit en het succes van het project.

Bij Holland Opleidingen Groep word je voorbereid op het examen. Let op; dit examen volg je niet bij ons!

Internationale erkenning IPMA-D

IPMA-D is een internationaal erkende certificering en kan een waardevolle aanvulling zijn op het cv van een beginnende projectmanager. Het kan ook helpen bij het aantonen van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om door te groeien naar meer gevorderde projectmanagementposities.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?