8,3 / 10
4/5
Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

De opleiding Logistiek Medewerker volg je bij Holland Opleidingen Groep.

Holland Opleidingen Groep biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van logistiek, waaronder ook de opleiding tot Logistiek Medewerker.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die willen werken in de logistieke sector en zich willen bezighouden met de in- en uitvoer van goederen en de opslag ervan.

Opleiding logistiek medewerker

Tijdens deze opleiding leer je hoe je kwaliteit toepast in je werkzaamheden, hoe je met (intern) transport om moet gaan en hoe de samenwerking in een logistieke keten tot stand komt. Deze opleiding bieden wij aan op MBO- en MHBO-niveau.

Praktische vaardigheden

De opleiding bestaat uit een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Door praktijkgerichte opdrachten leer je deze onderwerpen direct toe te passen in de praktijk. Na afloop van deze opleiding ben je op de hoogte van alle ins-en-outs die voor een logistiek medewerker van belang zijn.

Na afronding van de opleiding ontvang je het door Holland Opleidingen Groep uitgegeven diploma.

Bekijk hier onze opleiding

Holland Opleidingen Groep

Wil jij leren en groeien met persoonlijke aandacht? Dan is Holland Opleidingen Groep de opleider die je zoekt. Jouw persoonlijke leerproces staat bij ons centraal. Tijdens een opleiding, training of workshop (we bieden er meer dan 800 aan) word je van het begin tot het einde optimaal begeleid.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?