8,3 / 10
4/5
Met een Online Zelfstudie heb je alles in eigen hand

Met een Online Zelfstudie heb je alles in eigen hand

Online zelfstudie volg je bij Holland Opleidingen Groep

Online zelfstudie (ook wel bekend als e-learning) is een manier van leren waarbij je als student zelfstandig studeert met behulp van internet en digitale technologieën. In plaats van fysiek aanwezig te zijn in een klaslokaal, heb je toegang tot cursusmateriaal, opdrachten en andere leermiddelen via onze leeromgeving.

Verschillende vormen

Online zelfstudie heeft verschillende vormen, zoals het volgen van online video’s en het lezen van e-books. Sommige online cursussen zijn zelfstandig, terwijl andere worden begeleid door een instructeur of mentor. Via onze Online Zelfstudie studeer je volledig zelfstandig maar is er desgewenst een coach beschikbaar voor assistentie. Met Thuisstudie van Holland Opleidingen krijg je een coach toegewezen die intensiever met jou aan de slag gaat.

Eigen tempo

De voordelen van online zelfstudie zijn: meer flexibiliteit in planning en locatie, de mogelijkheid om op eigen tempo te leren en toegang tot een breed scala aan leermiddelen. Online zelfstudie is een effectieve manier om nieuwe vaardigheden te leren of bestaande kennis uit te breiden, vooral voor mensen met een drukke agenda of beperkte toegang tot traditionele onderwijsinstellingen.

Bekijk ons aanbod online zelfstudies

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?