8,3 / 10
4/5
Onze virtual classroom

Onze virtual classroom

Groeien met persoonlijke aandacht bij Holland Opleidingen – Virtual Classroom.

De virtual classroom van Holland Opleidingen Groep is onze online leeromgeving waarin deelnemers op afstand kunnen deelnemen aan een les of training, alsof ze in een fysieke klas aanwezig zijn.

Het biedt een interactieve leerervaring, waarbij de deelnemers via videoconferentie en andere online tools kunnen communiceren met de docent en medestudenten.

Koppeling met de praktijk

In ons online leslokaal kunnen docenten en trainers presentaties geven, discussies faciliteren, opdrachten toewijzen en feedback geven, net zoals in een fysieke klas. Deelnemers kunnen in real-time vragen stellen en antwoorden krijgen, samenwerken in groepen en hun kennis en vaardigheden testen.

Tijdens de online bijeenkomsten wordt de gegeven theorie altijd gekoppeld aan praktijksituaties. Zo kun je de theorie toepasbaar maken voor jouw eigen werkomgeving. Ook als je niet werkzaam bent, wordt er gekeken naar een passende vertaalslag van de theorie naar de praktijk.

Virtual classroom wint aan populariteit

Wij zien als opleidingsinstituut volop kansen in online studeren. Virtual classrooms worden steeds populairder als alternatief voor traditionele lessen, vooral in situaties waarin deelnemers zich niet kunnen verplaatsen, zoals we tijdens de coronaperiode hebben gezien.

Bekijk de opleidingen in onze virtual classroom!

Boek je vanuit je werkgever een opleiding via Springest? Bekijk dan onze opleidingen in Springest!

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?