8,3 / 10
4/5
Onze zomerschool komt eraan

Onze zomerschool komt eraan

De zomerschool van Holland Opleidingen Groep staat voor de deur.

De zomer staat voor een groot deel in het teken van vakantie, lekker weer, genieten, de lat wat lager leggen en plannen maken voor de komende maanden. Heb jij andere plannen? De zomerschool van Holland Opleidingen Groep staat voor de deur. Het ideale moment om met een opleiding te beginnen, of een training of workshop te volgen in aanloop naar het nieuwe studiejaar.

Workshops in juni (zomerschool)

In de voorgaande jaren bleek uit reacties van cursisten al dat een workshop volgen tijdens de zomerschool in juni de perfecte opmaat vormt voor het volgen van een opleiding in september of oktober.

Met een workshop maak je namelijk in korte tijd een eerste verdiepingsslag of kennis met een bepaald onderwerp. Op deze manier kun je het beste van twee werelden combineren: de rest een tandje lager en tegelijkertijd tóch bezig zijn met je ambitieuze plannen. Een workshop van een dag past perfect in je wat legere agenda.

Holland Opleidingen Trainingen & Workshops is in Nederland één van de grootste spelers op het gebied van trainingen en workshops. We bieden er meer dan 450 aan!

Trainingen

We bieden veel soorten trainingen aan. Doelmatig werken is onze kracht. Met onze trainingen leer je bijvoorbeeld om je werkzaamheden beter in te delen. Hierdoor boek je uiteindelijk zoveel mogelijk vooruitgang.

Bekijk hier al onze trainingen en workshops

Door goed te plannen kun je veel stress op de werkvloer voorkomen. Denk aan het managen van tijd: daar valt veel winst mee te behalen. Je gaat bewust aan de slag met competenties en vaardigheden, waardoor je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost krijgt.

Door hier in de zomer al mee aan de slag te gaan, kun jij je nieuwe vaardigheden straks na de vakantie moeiteloos implementeren in je dagelijkse werkzaamheden en privéleven.

Opleidingen

Juni is ook één van de startmomenten voor de opleidingen van Holland Opleidingen Groep. Wist jij dat we startmomenten aanbieden in februari, april, juni, september, oktober en december?

Volg jij een workshop, training of opleiding via jouw werkgever (en verloopt de inschrijving via Springest)? Bekijk de opleidingen dan hier.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?