8,3 / 10
4/5
Opleidingen in Leeroverzicht.nl

Opleidingen in Leeroverzicht.nl

Keuzestress? Onze studieadviseurs helpen jou bij het maken van de juiste studiekeuze.

Zoek je een opleiding die bij je past, maar vind je de zoektocht naar de juiste opleiding lastig? Leeroverzicht.nl kan een hulpmiddel zijn.

Leeroverzicht is onafhankelijke website en een initiatief van de Rijksoverheid, de vakbonden, werkgeversorganisaties en organisaties van opleiders. Leeroverzicht is bedoeld om jou te ondersteunen om een leven lang te kunnen blijven ontwikkelen.

Zoektocht naar de juiste opleiding

Via www.leeroverzicht.nl krijg je een aantal vragen te zien, waarna je heel specifiek een opleiding kunt vinden. Allereerst kun je aangeven in welke branche of sector je een opleiding zoekt (of je zoekt direct de opleiding die je wenst te volgen om te gaan vergelijken tussen aanbieders), vervolgens kies je het niveau. Na nog een aantal vragen krijg je de voor jou goede zoekresultaten. Je vindt er ook de opleidingen van Holland Opleidingen Groep!

In het overzicht staan direct alle gegevens die jij zoekt, zoals studieduur, niveau, onze erkenningen, de leervorm en de mogelijke financieringsvormen. Zie je de voor jou geschikte opleiding? Dan kun je vervolgens doorklikken naar de website van de opleider.

Advies van onze studieadviseurs

We snappen heel goed dat het vinden van de juiste studie een lastig traject kan zijn. De keuze is immers reuze en lijken sommige opleidingen niet wat veel op elkaar? Onze studieadviseurs kunnen je als geen ander adviseren over de beste keuze, waardoor jij in alle rust kunt beginnen aan de juiste studie.

Wil je contact met één van onze adviseurs? Je kunt ons telefonisch bereiken via: 088-4202202 of per mail: voorlichting@hollandopleidingengroep.nl. Ook kun je contact zoeken via onze contactpagina.

Andere websites voor het maken van jouw keuze

De opleidingen van Holland Opleidingen Groep kun je (naast onze eigen website) op meer websites vinden. Ken je bijvoorbeeld Springest of Studytube al? Het kan zijn dat jouw werkgever bij één van deze partijen is aangesloten en dat je een opleiding via deze website kunt afnemen. De websites hebben een makkelijke zoekfunctie, waardoor jij de juiste opleiding snel kunt vinden.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?