Praktijkstudie: doelgericht leren dankzij opleiding op maat

Praktijkstudie: doelgericht leren dankzij opleiding op maat

Holland Opleidingen Groep.

Wil jij supergericht leren en zo alleen de voor jou benodigde theorie tot je nemen? Bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie kun je je eigen opleiding op maat samenstellen.

“Dat doen we omdat we geloven in doelgericht leren, zonder verspilling”, vertelt directeur Sake Koelma. “Jij selecteert enkel de cursussen die voor jou de hoogste waarde toevoegen.”

De vrijheid om te kiezen

Bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie bieden we kortlopende klassikale cursussen aan. Hier heb je de vrijheid om de cursussen te kiezen die jou de meeste verdieping en verbreding bieden. Koelma: “Zo kun je je richten op specifieke onderwerpen en onnodige cursussen vermijden. Ideaal dus wanneer jij bepaalde competenties dient te ontwikkelen voor jouw (nieuwe) baan.”

Je volgt één cursus voor een periode van drie maanden. Na het succesvol afronden van deze korte cursus ontvang je een certificaat. Als je twee of meer cursussen met succes hebt afgerond, ontvang je een diploma van Holland Opleidingen Groep.

Verbeterplan per module van Praktijkstudie

Elke module wordt afgesloten met een Verbeterplan Praktijk-Case. Het schrijven van dit plan dient als bewijs dat je de geleerde theorie beheerst en in staat bent om deze toe te passen in de praktijk.

Meestal is het de bedoeling dat je het Verbeterplan schrijft voor je werkgever. Als je momenteel niet werkzaam bent, wordt er gekeken naar een passend alternatief.

Gebaseerd op je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kun je de opdrachtgever overtuigen om de voorgestelde conclusies en aanbevelingen in de organisatie te implementeren.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?