5 meest bekeken opleidingen:

Wil jij tijdens de zomervakantie jezelf blijven ontwikkelen en je tijd nuttig besteden?

In deze bijzondere tijden merken we dat men zich graag wil blijven verdiepen in een bestaande rol, of juist nieuwe kennis op wil doen. Deze zomer is hét moment voor zelfontplooiing, gezien je dan wat meer vrije tijd hebt.

 

Onze Summer School sluit hier perfect op aan! Tijdens de Summer School kun je online aan de slag en een studie in versnelt tempo volgen. Je kunt starten wanneer je wilt, wij blijven in de zomer gewoon open. Door het corona virus kun je tijdelijk de lessen op afstand blijven volgen. Zo kun je zelf aangeven in welk tempo je de opleiding wilt volgen. Het bijzondere aan dit extra startmoment is dat de lessen wekelijks plaatsvinden. Je kunt hierdoor dus in een kortere periode een opleiding volgen.

Ook is het mogelijk om in de zomer een workshop of training te volgen. Gebruik je tijd om bijvoorbeeld te leren hoe je je LinkedIn profiel optimaliseert, volg een workshop Gesprekstechnieken, of kijk of de Workshop Online Marketing jou eindelijk over de streep trekt om te kiezen voor een baan bij een Marketing afdeling!

Dus wil jij je laten omscholen, wil je een nieuw beroep kiezen en wil jij de zomer vooral gebruiken om extra kennis op te doen? Schrijf je dan nú in voor een studie tijdens de Summer School!

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG