8,3 / 10
4/5
Thuisstudie met behulp van een studiecoach: baas in eigen tijd

Thuisstudie met behulp van een studiecoach: baas in eigen tijd

Bij Holland Opleidingen – Thuisstudie ervaar je maximale flexibiliteit tijdens je studie.

Bij Holland Opleidingen – Thuisstudie ervaar je maximale flexibiliteit tijdens je studie. Je studeert zelfstandig wanneer jij dat wil en krijgt daarbij hulp van een studiecoach.

Je hebt een druk leven. Je moet doordeweeks veel werken en en je onderhoudt heel wat sociale contacten. Ondertussen heb je ambities en wil je groeien in je loopbaan. Met Thuisstudie van Holland Opleidingen beslis je zelf wanneer je studeert. Die studie-uren passen heus wel in jouw agenda, als je ambities maar groot genoeg zijn!

Doordat je zelfstandig je opleiding doorloopt is het mogelijk om je eigen studieprogramma in te delen. Je beslist op welke momenten jij de theorie behandelt en wanneer je de bijbehorende opdrachten maakt.

Bekijk het studieaanbod van Holland Opleidingen – Thuisstudie

Studiecoach

Je hebt dan wel voor zelfstudie gekozen, maar dat betekent niet dat je er helemaal alleen voor staat. Je krijgt vanaf de start van je studie een persoonlijke studiecoach toegewezen. Je ontvangt het ondersteunend lesmateriaal, dat uiteraard zo actueel mogelijk is en aansluit bij de huidige trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Omdat je de studie zelfstandig volgt, ga je door de theorie heen en maak je de opdrachten zelf. De uitkomsten van je gemaakte opdrachten en cases lever je digitaal in bij je persoonlijke Studiecoach.

De persoonlijke Studiecoach beoordeelt je werk en geeft je digitaal feedback. Mocht je gedurende jouw studie vragen hebben, dan is je persoonlijke Studiecoach de persoon waarop je terug kunt vallen. Met behulp van feedback, tips en tricks breid jij je werk steeds verder uit. Totdat je toe bent aan het inleveren van je verbeterplan Praktijk-Case. Zo word je van begin tot eind begeleid tijdens jouw studie.

Verbeterplan

Iedere module rond af met een Verbeterplan Praktijk-Case. Je schrijft een Verbeterplan Praktijk-Case om aan te tonen dat je de theorie onder de knie hebt en deze toepasbaar kunt maken voor de dagelijkse praktijk.

Het Verbeterplan schrijf je in de meeste gevallen voor jouw werkgever. Wanneer je niet werkzaam bent, kan er naar een geschikt alternatief gekeken worden. Op basis van je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kun je namelijk de opdrachtgever overtuigen zodat je de conclusies en aanbevelingen door kunt voeren in de organisatie.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?