8,3 / 10
4/5
Wat leer je tijdens een workshop?

Wat leer je tijdens een workshop?

Een workshop of training volg je bij Holland Opleidingen Groep.

Tijdens een workshop kun je verschillende dingen leren, afhankelijk van het onderwerp en de opzet van de workshop. Over het algemeen is een workshop bedoeld om een interactieve leerervaring te bieden, waarbij deelnemers kunnen leren door te doen en te experimenteren.

Door constant jezelf te ontwikkelen, verbeter je je persoonlijke vaardigheden. Hierdoor verbetert je positie op de huidige arbeidsmarkt. Met een training of een workshop leer je in korte tijd veel. Met trainingen train jij je vaardigheden, met een workshop maak je in korte tijd een eerste kennismaking of juist een verdiepingsslag met een bepaald onderwerp.

Nieuwe vaardigheden aanleren

Je kunt nieuwe vaardigheden aanleren, zoals het gebruik van nieuwe software, technieken of methoden. Een workshop kan je nieuwe kennis bijbrengen over een bepaald onderwerp, zoals de basisprincipes van een bepaalde discipline of de nieuwste ontwikkelingen in een bepaald vakgebied.

Praktische toepassingen

Het kan je laten zien hoe je de geleerde vaardigheden of kennis in de praktijk kunt toepassen. Het kan de samenwerking en communicatie met anderen bevorderen, bijvoorbeeld door middel van groepsopdrachten of teambuildingactiviteiten. Een workshop kan je feedback geven op je werk of prestaties en je helpen je vaardigheden of kennis te verbeteren.

Bekijk hier ons aanbod

Tijdens de trainingen staat de theorie in combinatie met de (werk)praktijk centraal. Er wordt specifiek gekeken hoe je de theorie toepasbaar kunt maken in jouw werkomgeving. Door te werken aan je persoonlijke leerdoelen en competenties ontwikkel je vaardigheden die je helpen om beter te worden in je baan. Denk aan het analyseren van leiderschapsstijlen en het zo efficiënt mogelijk werken.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?