5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Op 10 november is het wereld kwaliteitsdag.

De Dag van Kwaliteit is in 1990 in het leven geroepen door de Verenigde Naties. De dag wordt op 10 november van dit jaar dus voor de 32ste keer gevierd. Oorspronkelijk is de dag bedacht om te streven naar kwaliteit en daarmee de ontwikkeling en welvaart op aarde te vergroten.

We vinden dat deze dag bij ons past. Wij streven iedere dag naar de hoogst mogelijke kwaliteit en bieden veel opleidingen aan die te maken hebben met kwaliteit. Deze opleidingen kunnen jou helpen om in je leven óók het hoogste na streven op het gebied van kwaliteit.

Iedere baas verlangt kwaliteit

De lijst met opleidingen waarin specifiek kwaliteit een rol speelt is behoorlijk lang. We bieden deze opleidingen, zoals kwaliteitsmanagement, kwaliteits- en procesmanagement en Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM), aan op meerdere niveaus: mbo, mhbo en hbo, maar ook in trainingen en workshops. Je ziet al gauw: kwaliteit leveren komt terug bij vrijwel alle beroepen. Iedere baas wil dat je kwaliteit levert, ongeacht het vakgebied waarin je werkt.

Via een opleiding, training of workshop kom jij erachter wat kwaliteit daadwerkelijk inhoudt, hoe je het toepast in je dagelijkse werk en hoe je vooral kwaliteit kunt blijven borgen. In je werkzaamheden en in processen. 

We schreven in de afgelopen weken al vaker over kwaliteit. Zo verscheen er in aanloop naar de Wereld Kwaliteitsdag een blog over Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM), over kwaliteits- en procesmanagement en over Lean Six Sigma, de bewezen methodiek voor het verbeteren van processen en organisaties.  “Als je processen optimaliseert kun je naast voordelen voor klant- en medewerkerstevredenheid met name in je business op operationele kosten besparen”, vertelt Patricia Cuelenaere. Zij is als Lean Six Sigma Procesmanager aan Holland Opleidingen Groep verbonden. “En die kostenbesparing kan in de tienduizenden euro’s lopen.”

Ben jij op zoek naar een opleiding die garandeert dat jij en je bedrijf of afdeling blijvend meer kwaliteit kunnen leveren? Bekijk dan het overzicht met opleidingen waarin kwaliteit centraal staat. Onze gedreven vakdocenten staan dagelijks voor de klas om jou alles bij te brengen.

Kwaliteitslessen volgen bij onze labels

Bij Holland Opleidingen Groep kun je zelf kiezen in welke vorm je les krijgt: groepsles, individueel les, les met een privédocent, zelfstudie, online klassikaal les of blended learning. Deze lesvormen bieden we aan via onze verschillende labels.

Onze labels zijn: 

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92 logo nrto

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG