8,3 / 10
4/5
Wil jij alles leren over de rol van KAM Coördinator?

Wil jij alles leren over de rol van KAM Coördinator?

Kwaliteit, Arbo en milieu (KAM) spelen tegenwoordig een belangrijke rol in vrijwel ieder bedrijf.

Kwaliteit, Arbo en milieu spelen tegenwoordig een belangrijke rol in vrijwel ieder bedrijf. De onderwerpen komen steeds vaker voor in het dagelijks leven en we zien het zelf ook aan het aantal mensen dat een Basisopleiding KAM of workshop KAM bij Holland Opleidingen Groep volgt.

Een KAM-coördinator is binnen een organisatie het aanspreekpunt als het gaat om zaken als kwaliteit, de Arbowet en milieu. De coördinator kent alle risico’s die er zijn binnen een bedrijf en zorgt ervoor dat alle benodigde vergunningen en certificaten op tijd worden aangevraagd. De rol van KAM-coördinator is daardoor erg veelzijdig.

Basisopleiding KAM

Dat is de basisopleiding of de workshop dus ook. Je leert meer over de rol van coördinator, leert alles over het kwaliteitshandboek, het uitvoeren van RI&E (Risico-inventarisatie en -evaluatie) en het toepassen van kwaliteitsmodellen komt aan bod.

De basisopleiding begint, hoe kan het ook anders, met de basisbegrippen rondom kwaliteit, arbo en milieu. Je leert processchema’s op te stellen en te hanteren en je leert een kwaliteitshandboek op te stellen.

Workshop KAM

De workshop KAM leert een kwaliteitsmedewerker de basistheorie over de verschillende onderwerpen. Het mooie van de workshop is dat jouw verschillende praktijksituaties aan bod komen. Zo kun je dus direct inspelen op hetgeen er bij jouzelf op de werkvloer gebeurt.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?