Verfijn je zoekopdracht:

Kies niveau en vakgebied

Vind je opleiding:
niveau
duur
Typevakgebied 

 Onze keurmerken:

 Wij hebben zowel het CRKBO als het CRSVG Keurmerk

logo CRKBO 200
CRVSG Maatwerk 94CRVSG OpenLijn 92

Recensies

ratings holland opleidingen groep

''Ik heb het als zeer prettig ervaren dat de cursus één op één was. Dagelijks kom ik dingen tegen die we besproken hebben en waar ik nu anders mee om probeer te gaan. Een andere manier van reageren/antwoorden.''

Lida, cursist MBO Training Persoonlijke Effectiviteit
Werkzaam als Medewerker Debiteurenbeheer

Meer recencies

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

Kies je studie

Hieronder vind je een overzicht de opleidingen die aan je selectie voldoen. Er worden maximaal 50 opleidingen getoond. Je kunt de lijst verfijnen door een keuze te maken uit het niveau, de duur, het type of het vakgebied.

 NIEUW:   MBO beroepsopleiding volgen?

Kijk dan hier voor het aanbod >

 • MHBO Bedrijfsadministratie (1 jaar)   € 5.395,00

  Het werken met bedrijfsadministratieve taken betekent veel afwisseling. Je krijgt te maken met informatievoorziening, werken met financiën en werken in diverse projecten. Wil jij weten welke taken en verantwoordelijkheden hierbij horen? Gedurende deze opleiding krijg je inzicht in de winst- en verliesrekening, leer je omgaan met werkdruk, kun je sturen op vaste- en variabele kosten en kun je sturen op liquiditeit en solvabiliteit. Je krijgt zo een brede kennis van administratieve taken en weet hoe je deze uit kunt voeren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor administratief medewerkers en voor iedereen die wil weten hoe je bedrijfsadministratieve taken uitvoert.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Boekhouden (1 jaar)   € 5.395,00

  Ben jij op zoek naar de laatste kennis omtrent het vakgebied boekhouding? Wil jij weten hoe boekhoudkunde werkt en hoe dit uitgevoerd wordt? Gedurende deze opleiding leer je over de basis van boekhouding: boekhoudregels, administratieve organisatie, grootboekrekeningen en dagboeken komen aan bod. Daarbij behandel je ook onderwerpen als informatievoorziening en werken met belastingen. Door het volgen van deze opleiding beschik je over een brede kennis omtrent het vakgebied boekhouden.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor boekhoud medewerkers, boekhouders en voor iedereen die zich wil verdiepen in het vakgebied boekhouding.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Bedrijfseconomie (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij je verdiepen in bedrijfseconomie op MHBO niveau? Als bedrijfseconoom krijg je te maken met financiële werkzaamheden en projectmatige werkzaamheden en een goede planning. We behandelen de basis van bedrijfseconomie, waarbij onderwerpen als financiële kengetallen, werken met jaarrekeningen en bedrijfsfinancieringen aan bod komen. Daarnaast richt je je dus ook op werken met financiën en werken in projecten. Door het volgen van deze opleiding beschik je over kennis van bedrijfseconomie en kun je onder andere berekeningen en financiële analyses maken.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor bedrijfseconomische medewerkers of voor mensen die zich op dit vakgebied verder willen ontwikkelen.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Medewerker Personeelszaken (1 jaar)   € 5.395,00

  Heb jij interesse om werkzaam te zijn op een HR-afdeling? Wil je weten welke taken een HR-medewerker uitvoert en waar zij verantwoordelijk voor zijn? Deze opleiding leert je de basis van personeelszaken kennen. Taken als werving en selectie, personeelsbeheer en planning van personeel komen aan bod. Daarnaast worden administratieve vaardigheden voor HRM als beheersing van ziekteverzuim en re-integratie behandelt. Door het volgen van deze opleiding beschik je over de juiste kennis om als HR-medewerker aan de slag te gaan.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor medewerkers van een HR-afdeling of voor iedereen die graag als HR-medewerker aan de slag wil gaan.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Personeel en Arbeid (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van personeel en arbeid? Wil jij je verdiepen in vaktermen als HRM, personeelsbeheer, werving en selectie, opleidingsbeleid en re-integratie? Dan is deze opleiding de juiste keus voor jou. Gedurende de opleiding behandel je diverse onderwerpen omtrent personeel. Zo krijg je inzicht in ziekteverzuim, leer je te sturen op re-integratie van medewerkers, weet je welke selectiemiddelen je in kunt zetten en kun je sturen op persoonlijke effectiviteit. Na het volgen van deze opleiding beschik je over een brede kennis op het gebied van personeel en arbeid.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor HR-medewerkers en HR-managers. Heb jij vanuit een andere rol te maken met personeel en arbeid en wil jij je hier verder in verdiepen? Dan is deze opleiding ook de juiste keus voor jou.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Personeel en Coaching (1 jaar)   € 5.395,00

  Hoe werkt coaching in de praktijk en hoe pas je dit toe op medewerkers binnen de organisatie? Deze opleiding focust zich op het coachen van medewerkers binnen de organisatie. Naast de basis van personeelszaken en de bijbehorende administratieve vaardigheden als re-integratie en professioneel adviseren, komt ook coaching en gesprekstechnieken in de praktijk uitgebreid aan bod. Na het volgen van deze opleiding beschik je dus over de basiskennis van personeelszaken én weet je hoe je coaching toe kunt passen op het personeel.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor HR-medewerkers en voor iedereen die zich wil verdiepen in personeelszaken.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Personeelsmanagement (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij over de laatste kennis van personeelsmanagement beschikken? Ben je benieuwd naar de meest moderne manieren van werving en selectie, wil je weten hoe personeelsbeheer wordt uitgevoerd en wil je weten hoe selectiemiddelen en het selectieproces ingezet wordt? Gedurende deze opleiding behandel je diverse onderwerpen op het gebied van personeelsmanagement. Termen als opleidingsbeleid, planning van personeel, gesprekstechnieken en effectief formuleren komen aan bod.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor HR-medewerkers, HR-managers en voor iedereen die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van personeelsmanagement.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Communicatie (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van communicatie? Wil je naast het inzicht hebben in de marketingmix en andere communicatie modellen, ook kunnen sturen op communicatiebeleid en promotiemateriaal kunnen ontwikkelen? Gedurende deze opleiding krijg je te maken met de diverse invalshoeken en onderwerpen op het gebied van communicatie. Onderwerpen als zakelijke correspondentie, management binnen de organisatie en diverse communicatieve vaardigheden komen aan bod. Door het volgen van deze opleiding beschik je over een brede kennis op het gebied van communicatie.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor communicatie medewerkers, communicatie managers en voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van communicatie.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Communicatie en Public Relations (1 jaar)   € 5.395,00

  Het werken op een communicatie en PR afdeling is zeer afwisselend en dynamisch werk. Deze opleiding leert je wat PR precies inhoudt; hoe wordt public relations toegepast bij de pers, hoe wordt promotie en reclame ingezet en welke middelen kunnen hierbij gebruikt worden? Ook het omgaan met lastige vragen hoort bij PR. Daarnaast gaan we in op communicatie, huisstijl en teksten, interne communicatie en de communicatiemix komen aan bod. Ook worden onderwerpen omtrent zakelijke correspondentie en communicatieve vaardigheden behandeld. Zo kun je door het volgen van deze opleiding omgaan met social media, weet je hoe je de pers kunt benaderen en hoe je hier mee om moet gaan, leer je diverse presentatietechnieken kennen en kun je persconferenties organiseren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor communicatie medewerkers, PR-medewerkers en voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen op het gebied van communicatie en PR.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Facilitair Management (1 jaar)   € 5.395,00

  Wat houdt Facilitair Management precies in? Waar houd je je als facilitair medewerker mee bezig? Welke aspecten zijn van belang bij dit vakgebied? Gedurende deze 1-jarige opleiding krijg je hier antwoord op. Het is een veelzijdig vakgebied waar je te maken krijgt met uiteenlopende onderwerpen. Als facilitiar medewerker dien je snel te kunnen schakelen en in te spelen op wat medewerkers op dat moment nodig hebben. Tijdens deze opleiding verdiep je je in de facilitaire organisatie op zich, de facilitaire processen die hierbij horen, projectmanagement en inkoopmanagement. Aspecten als KAM (kwaliteit, ARBO en milieu), werken met KPI's, het uitvoeren van een benchmark en gebouwenbeheer komen aan bod. Daarnaast pas je door middel van praktijkgerichte opdrachten de theorie toe in de eigen praktijk.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere startende facilitair leidinggevende en ondernemer die op zoek is naar verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden. De opleiding is ook geschikt voor iedereen die inzicht willen hebben in het beter kunnen beheersen van facilitaire processen.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Management voor Ondernemers   € 3.195,00

  Wil jij je als ondernemer richten op het gebied van management? Wil jij meer weten over diverse organisatiestructuren, de basis van management binnen een organisatie en ook diverse marketingbegrippen leren kennen? Dan is deze opleiding de juiste keus voor jou. Door het volgen van deze opleiding ben je in staat om marktontwikkelingen te volgen, krijg je inzicht in consumentengedrag en heb je kennis over diverse organisatiestructuren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor ondernemers die zich willen ontwikkelen op het gebied van management binnen de organisatie.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Ondernemersvaardigheden   € 3.195,00

  Wil jij als ondernemer aan de slag, of ben je ondernemer en wil jij je focussen op de vaardigheden die nodig zijn om jouw onderneming succesvol te maken? Tijdens deze opleiding focus jij je op vaardigheden als situationeel leiderschap, delegeren, motiveren en coachen. Ook behandel je vaktermen als timemanagement, feedback geven, assertiviteit en presenteren. Kortom, diverse vaardigheden die nodig zijn om succesvol te ondernemen komen uitgebreid aan bod.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor ondernemers, aankomende ondernemers en voor iedereen die meer wil weten over ondernemersvaardigheden.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Retailmanagement   € 3.195,00

  Als retailmanager dien je over kennis te beschikken van retail, hoe de producten zo geplaatst kunnen worden dat het effectief verkocht kan worden, kennis over de producten zelf en dien je te beschikken over managementskills. Gedurende deze opleiding behandel je theorie omtrent retail én omtrent management van personeel. Vaktermen als inkoopbeheer, inkoopbeleid, bestelmethodieken en planning binnen de organisatie komen aan bod.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor retailmanagers en retail medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen tot manager van een organisatie binnen de retail.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Management voor Ondernemers (1 jaar)   € 5.395,00

  Een goede ondernemer dient kennis te hebben van managen van personeel en managen van zijn of haar organisatie. Deze opleiding biedt een brede kennis van diverse onderwerpen die in relatie staan tot het managen van een onderneming. Denk hierbij dus niet alleen aan personeelsmanagement, maar ook aan de basis van algemeen management, werken met financiën en marketingmanagement. Onderwerpen als organisatiestructuren, marktonderzoek, werving en selectie en personeelsbeheer komen gedurende deze opleiding aan de orde. Aan het einde van deze opleiding beschik je over een brede kennis van coaching en management.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor ondernemers of aankomende ondernemers die zich willen verdiepen in managen van personeel en managen van een organisatie.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Ondernemersvaardigheden (1 jaar)   € 5.395,00

  Als ondernemer dien je van veel zaken verstand te hebben en geef je leiding aan personeel. Deze opleiding biedt je handvatten als ondernemer om verschillende onderwerpen waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Zo leer je de basis van planning binnen de organisatie kennen, net als het werken met klanten en persoonlijke effectiviteit en communicatie binnen de organisatie. Ondernemersvaardigheden als situationeel leiderschap, delegeren, personeelsbeleid en coachen komen uitgebreid aan bod. Door het volgen van deze opleiding beschik je als ondernemer over kennis van diverse afdelingen binnen een organisatie.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor ondernemers die meer inzicht willen hebben in het toepassen van diverse ondernemersvaardigheden.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Retailmanagement (1 jaar)   € 5.395,00

  Ben je werkzaam in de retail en wil jij jezelf verder ontwikkelen tot manager of leidinggevende van een afdeling of winkel? Gedurende deze opleiding behandel je diverse aspecten van de retail waar je als leidinggevende binnen de retail mee te maken krijgt. Onderwerpen als inkoopbeheer, inkoopbeleid, bestelmethodieken, commerciële berekeningen en budgetten komen aan bod. Je behandelt diverse aspecten binnen de retail. Door het volgen van deze opleiding kun je een integrale kostprijs berekenen, heb je inzicht in bestelmethodieken en kun je een inkoopbeleid toepassen.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor medewerkers en managers binnen de retail die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van retailmanagement. Heb jij vanuit een andere rol te maken met retailmanagement en wil jij je hier verder in ontwikkelen? Dan is deze opleiding ook geschikt voor jou.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MHBO Magazijnmanagement   € 3.195,00

  Als medewerker of leidinggevende binnen het magazijn dien je er continue voor te zorgen dat de werkzaamheden vloeiend verlopen. Orders dienen foutloos verzameld te worden, het magazijn moet optimaal ingericht zijn en ontvangst en opslag moet is continue in beweging, waar je als leidinggevende verantwoordelijk voor bent. Deze opleiding biedt handvatten om je rol als magazijn medewerker of zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren. Zo leer je over de basis van magazijnbeheer, wat magazijnfuncties zijn en hoe automatisering binnen een magazijn werkt. Ook krijg je te maken met management en logistiek, zoals logistieke processen, ICT in logistiek en Supply Chain Management.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor magazijnmedewerkers en leidinggevenden. Heb jij vanuit een andere rol te maken met magazijnmanagement en wil jij je hier verder in verdiepen? Dan is deze opleiding ook geschikt voor jou.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MHBO
  Nu inschrijven
 • MBO Algemeen Management   € 3.195,00

  Ben jij een aankomend (afdelings)manager of zoek je een nieuwe uitdaging in de rol van vestigingsmanager? Als leidinggevende van een afdeling of vestiging is het belangrijk om over de juiste managementvaardigheden te beschikken. Tijdens deze opleiding leer je hoe je jouw medewerkers kunt coachen en hoe je het beste de werkzaamheden kunt coördineren. Tevens wordt er aandacht geschonken aan het opstellen van SMART-doelen en ga je een SWOT-analyse opstellen voor jouw eigen organisatie. Na afloop van deze opleiding beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een afdelingsmanager.

  Doelgroep

  De opleiding MBO Algemeen Management is geschikt voor iedere aankomende en startende manager die de juiste kennis en vaardigheden wil ontwikkelen.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Effectief Leidinggeven   € 3.195,00

  Als je snel je vaardigheden op het gebied van leidinggeven wilt ontwikkelen, dan biedt de opleiding MBO Effectief Leidinggeven een uitstekende basis. Tijdens deze opleiding leer je op een goede manier je medewerkers te inspireren en motiveer je hen tot het behalen van betere resultaten. Tevens leer je hoe je assertief kunt handelen en (her)ken je de verschillende leiderschapsstijlen. Na afloop van deze opleiding ben jij in staat om op een effectieve manier leiding te geven aan jouw team.

  Doelgroep

  De opleiding MBO Effectief Leidinggeven is geschikt voor iedereen die inzicht wil hebben in het effectief kunnen leiden van een team of een project. Tevens is de opleiding geschikt voor startende leidinggevenden die hun managementkwaliteiten verder willen ontwikkelen.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Eventmanagement   € 3.195,00

  Vind je het leuk om te organiseren en zou je mee willen helpen met het organiseren van evenementen? Het succesvol laten verlopen van evenementen vraagt om organisatietalent. Je dient goed te communiceren met de artiesten, de beveiligers, vervoerders en leveranciers. Plannen, organiseren en werken met een draaiboek en (strakke) tijdsplanning zijn belangrijke aspecten die je leert tijdens deze opleiding.

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor iedereen die regelmatig evenementen organiseert of op korte termijn een functie als evenementenmedewerker gaat vervullen.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Algemeen Management (1 jaar)   € 5.395,00

  Als leidinggevende is het belangrijk om over de juiste managementvaardigheden te beschikken. Je houdt je met veel zaken tegelijk bezig. Allerlei ontwikkelingen, zoals andere organisatievormen en technologische ontwikkelingen, zorgen ervoor dat er steeds meer van jou wordt gevraagd. Door het volgen van deze 1-jarige opleiding krijg je inzicht in alle basisaspecten van algemeen management. Je leert een visie en missie te bepalen en een SWOT-analyse op te stellen. Ook onderwerpen als personeelsbeheer en marketing komen in deze interessante opleiding naar voren. Na het afronden van deze opleiding heb je inzicht gekregen in de organisatievormen, marketingmix en kun je sturen op timemanagement.

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor iedere (startende) leidinggevende die de kennis en vaardigheden van management wil verbreden.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Effectief Leidinggeven (1 jaar)   € 5.395,00

  Wanneer je als leidinggevende werkzaam bent, ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van jouw afdeling en/of team. Het is belangrijk dat je hiervoor de juiste managementkwaliteiten ontwikkeld. Gedurende deze 1-jarige opleiding ontwikkel je kwaliteiten om de medewerkers te motiveren. Hierdoor kun je samen werken aan de doelen en kun je de resultaten van de afdeling verbeteren. Deze inspirerende opleiding leert je diverse gesprekstechnieken toe te passen, krijg je inzicht in de stijlen van leidinggeven en ben je in staat om medewerkers te motiveren en te coachen. Je gaat aan de slag met presentatietechnieken en timemanagement. Door het volgen van deze opleiding ben je in staat om op een effectieve wijze leiding te geven aan een team.

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor iedere (startende) leidinggevende of voor iedereen die meer inzicht wil in het effectief leidinggeven aan een team.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Eventmanagement (1 jaar)   € 5.395,00

  Evenementen zijn er in diverse soorten en maten. Je kan hierbij denken aan het organiseren van een groot congres of een beurs of aan het organiseren van een feest, concert of diner. Eén ding is zeker, en dat is dat ieder evenement tot in de puntjes moet worden voorbereid. Vaak worden evenementen als een project gezien, je leert dan ook alles over projectmatig werken. Tijdens de module MBO Evenementenorganisatie ga je dieper in op de strategie, organisatie, kwaliteit en afronding van een evenement. Gedurende de 1-jarige opleiding komen ook onderwerpen aan bod die een toegevoegde waarde leveren aan eventmanagement. Zo leer je jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren en leer je hoe je een evenement kunt gaan promoten. Na het volgen van deze opleiding ben jij in staat om op een projectmatige wijze een evenement te organiseren.

  Doelgroep

  De opleiding is geschikt voor iedere (startende) eventmedewerker en/of eventmanager. Tevens is de opleiding geschikt voor iedereen die meer wil leren over het projectmatig organiseren van evenementen.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Bedrijfskunde   € 3.195,00

  Wanneer je te maken hebt met een bedrijfskundige functie binnen een organisatie, dien je van voldoende informatie op de hoogte te zijn. Naast het kunnen sturen van een afdeling of een team, dien je ook kennis te hebben van verschillende financiële aspecten. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen als analyses, budgetten, commerciële berekeningen, vaste- en variabele kosten en de balans. Ook leer je over het managen van een team of afdeling binnen een organisatie, zodat je diverse management skills onder de knie krijgt.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor (startende) managers, ondernemers en voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Bedrijfskunde (1 jaar)   € 5.395,00

  Heb jij ambitie om aan het werk te gaan in een managementfunctie? Het is dan fijn als je een uitstekende basis hebt op het gebied van bedrijfskunde. Kennis van algemene bedrijfsvoering, financiën, marketing en personeelsmanagement zijn belangrijke onderwerpen voor het management. Deze komen allemaal dan ook aan bod in deze 1-jarige opleiding MBO Bedrijfskunde. Je leert de structuur van een organisatie op te zetten en je brengt door middel van een SWOT-analyse de kansen en bedreigingen in kaart. Je leert budgetten op te stellen en te bewaken en de financiële balans op te maken. Ook het personeelsbeleid mag niet ontbreken, je krijgt inzicht in het competentiegericht werken en het opleidingsbeleid binnen organisaties. Kortom een veelzijdige en interessante opleiding! Na afloop van deze opleiding beschik jij over een brede basiskennis van bedrijfskunde.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere (startende) manager of ondernemer die meer inzicht wil hebben in de basisbegrippen van bedrijfskunde.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Bedrijfskundig Management (1 jaar)   € 5.395,00

  Als manager van een afdeling dien je te beschikken over enige bedrijfskundige kennis. Hierbij gaat het niet alleen om de algemene bedrijfsvoering, maar ook om financiële aspecten, marketing en managementvaardigheden. Tijdens deze interessante 1-jarige opleiding leer je te sturen op prestaties en verbeteracties uit te voeren. Door een interactieve workshop ga je aan de slag met planning in de praktijk. Onderwerpen als procesmanagement, kwaliteitssystemen, kostprijs en marketingmix worden in deze opleiding behandeld. Daarnaast pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk door het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case© . Na afloop van deze opleiding heb jij een volledig inzicht in de basisaspecten van bedrijfskundig management.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere (startende) manager of ondernemer die zich breed wil ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde. De opleiding is praktijkgericht en daardoor voor een brede doelgroep toegankelijk.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Praktisch Leidinggeven   € 3.195,00

  Heb jij een nieuwe functie als leidinggevende? Naast jouw werkzaamheden moet je ook medewerkers aansturen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je deze rollen kunt combineren. Je leert welke stijl van leidinggeven het beste bij jou past en weet je jouw team te inspireren en te motiveren. Niet alleen onderwerpen als teamontwikkeling en timemanagement komen aan bod, maar er wordt ook aandacht besteedt aan jouw persoonlijke effectiviteit. Je leert omgaan met weerstanden en functionerings- en beoordelingsgesprekken uit te voeren. Na afloop van deze opleiding beschik jij over de juiste vaardigheden als leidinggevende.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere startende teamleider en leidinggevende en voor iedereen die een leidinggevende functie vervult en de kennis en vaardigheden wil uitbreiden.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Coachend Leidinggeven   € 3.195,00

  Door middel van coachend leidinggeven stimuleer je de persoonlijke groei van de medewerkers. In deze opleiding leer jij hoe je medewerkers kunt coachen, leer je hoe je een ontwikkelplan kunt opstellen en weet je welke stijlen van leidinggeven er zijn. Na het volgen van deze opleiding ben jij in staat om op een coachende manier leiding te geven.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere (startende) leidinggevende of voor leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in coachend leidinggeven.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Functionerings- en Beoordelingsgesprekken   € 3.195,00

  Medewerkers hebben behoefte aan feedback over hun werkzaamheden en functioneren binnen de organisatie. Het voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken is een belangrijk instrument om medewerkers van deze feedback te voorzien. Een effectief functionerings- of beoordelingsgesprek leidt tot motivatie en bindt de medewerker aan jouw organisatie. Je kunt samen een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Tijdens deze opleiding komen onderwerpen als houding en gedrag, feedback geven en het hanteren van een beoordelingssysteem aan bod. Na afloop van deze opleiding ben je in staat op een effectieve manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die te maken krijgt, of gaat krijgen met het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken in een organisatie.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Praktisch Leidinggeven (1 jaar)   € 5.395,00

  Ga jij binnenkort aan de slag als leidinggevende? Je wilt dan vast goed voorbereid aan deze uitdaging starten. Of ben jij al een leidinggevende en wil je jouw kennis en leidinggevende vaardigheden verbreden? Tijdens de opleiding MBO Praktisch Leidinggeven leer je welke stijlen van leidinggeven er zijn en welke stijl het beste bij jou past. Tevens leer je alles over gesprekstechnieken, feedback geven en ontvangen én hoe je jouw medewerkers kunt motiveren. Door middel van praktijkvoorbeelden en voorbeelden uit jouw eigen situatie, wordt de lesstof direct in de praktijk gebracht. Wanneer jij deze opleiding hebt afgerond weet jij op een praktische manier leiding te geven aan jouw medewerkers.

  Doelgroep

  Deze opleiding is bedoeld voor (startende) leidinggevenden die op een praktische manier leiding willen geven en hun kennis en vaardigheden willen verbreden.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Coachend Leidinggeven (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij als leidinggevende bepalen wat de juiste manier van leidinggeven is aan jouw team? Wil je meer weten over het coachend leidinggeven? Door middel van coachend leidinggeven kun je de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers stimuleren. Tijdens deze opleiding leer je jouw persoonlijke kwaliteiten te versterken en op een doeltreffende manier jouw medewerkers te motiveren. Je gaat aan de slag met diverse gesprekstechnieken en verbeter jij je communicatieve vaardigheden. Je leert een coachingsplan op te stellen en op welke wijze jij het beste een team kunt coachen. Wanneer jij deze opleiding hebt afgerond, heb jij volledig inzicht in alle vaardigheden die belangrijk zijn bij coachend leidinggeven.

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor iedere leidinggevende die meer inzicht wenst in coachend leidinggeven.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Persoonlijke Effectiviteit   € 3.195,00

  Vind je het lastig om prioriteiten te stellen? Is 'nee zeggen' een opgave voor jou en vind je het moeilijk om planmatig aan het werk te gaan? Het zijn niet altijd werk gerelateerde werkzaamheden, soms wil je effectiever te werk gaan maar krijg je het niet goed op orde. In dat geval is deze opleiding de juiste keus voor jou. Tijdens deze opleiding leer je prioriteiten te stellen, leer je verschillende presentatietechnieken en leer je doelgericht te communiceren. Je werkt bij deze opleiding aan jezelf, om je persoonlijke kwaliteiten te verbeteren en aandacht te geven aan punten om op effectieve wijze taken uit te voeren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere werkende en niet werkende die op zoek is naar minder stress. De opleiding is ook geschikt voor iedereen die inzicht willen hebben in het beter kunnen beheersen van activiteiten en werkzaamheden.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Managementsupport   € 3.195,00

  Wanneer jij werkzaam bent als managementsupport medewerker, heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Om jouw werk goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je over de juiste vaardigheden beschikt. Tijdens de opleiding MBO Managementsupport leer jij hoe je goed kunt luisteren, samenvatten en doorvragen en leer je diverse gesprekstechnieken toe te passen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het geven én ontvangen van feedback. Na afloop van deze opleiding kun jij uitstekend plannen en organiseren en heb jij die vaardigheden geleerd die nodig zijn bij jouw baan als managementondersteuner!

  Doelgroep

  De opleiding MBO Managementsupport is ontwikkeld voor managementondersteuners die op zoek zijn naar verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Officemanagement   € 3.195,00

  Heb jij de ambitie om aan het werk te gaan als officemanager? Als officemanager ben jij dé spil in de organisatie en moet je goed kunnen communiceren, plannen, organiseren en coördineren. Kortom een veelzijdig takenpakket! Met de opleiding MBO Officemanagement leer je de juiste technieken toe te passen tijdens een gesprek en leer je, dat je door te luisteren, te samenvatten en door te vragen, die informatie ontvangt die belangrijk is voor jou. Je komt ook te weten hoe jij effectief je tijd kunt indelen en welke organisatiestructuren er allemaal zijn. Na afloop van deze opleiding beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden als (aankomend) officemanager.

  Doelgroep

  De opleiding MBO Officemanagement is ontwikkeld voor managementondersteuners die op zoek zijn naar verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden en zich willen door ontwikkelen als officemanager.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Directiesecretaresse   € 3.195,00

  Als directiesecretaresse vorm je de rechterhand van de directie en heb je een verantwoordelijke baan! Je vervult dus een belangrijke rol binnen de organisatie. Het is hierbij belangrijk dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Met de opleiding MBO Directiesecretaresse leer je de juiste handvatten om deze functie effectief te kunnen vervullen. Je leert effectief om te gaan met je beschikbare tijd en tijdens een interactieve workshop leer je hoe je een goede planning in de praktijk kunt brengen. Na het afronden van deze opleiding beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden die een directiesecretaresse nodig heeft.

  Doelgroep

  De opleiding MBO Directiesecretaresse is geschikt voor iedereen die een baan als directiesecretaresse ambieert of voor directiesecretaresses die hun kennis en vaardigheden willen verder willen ontwikkelen.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Managementsupport (1 jaar)   € 5.395,00

  Wil jij je vanuit je rol als ondersteunende medewerker verder ontwikkelen op het gebied van managementsupport? Deze opleiding staat in het teken van managementsupport in de praktijk. Naast de basis van managementsupport in de praktijk, behandel je ook theorie omtrent informatievoorziening, zakelijke correspondentie en communicatieve vaardigheden. Zo ontwikkel je kennis van benodigde vaardigheden op een breed vlak van onderwerpen. Aspecten als informatiebronnen, verspreiden van informatie, omgaan met social media, soorten correspondentie en archiveren komen tijdens deze opleiding aan bod. Door het volgen van deze opleiding heb je inzicht in projectmatig werken, kun je doelgericht vergaderen en kun je informatie op juiste wijze verzamelen en verwerken.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor secretaresses, projectassistenten en voor andere support medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van managementsupport.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Officemanagement (1 jaar)   € 5.395,00

  Een functie als officemanager vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Als officemanager ben jij de spil van de organisatie en zijn werkzaamheden als plannen, organiseren en coördineren van essentieel belang. Tijdens deze 1-jarige opleiding leer je gesprekstechnieken toe te passen en effectief je tijd in te delen. Je leert hoe je de sociale media op zakelijk gebied kunt gebruiken en hoe je diverse soorten planningen op kunt stellen. Door het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case© tijdens de modules, pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk. Na het volgen van deze opleiding ben jij in het bezit van díe vaardigheden die een officemanager nodig heeft!

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor (beginnende) officemanagers, managementassistentes of secretaresses die de kennis en vaardigheden van officemanagement willen verbreden.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Directiesecretaresse (1 jaar)   € 5.395,00

  Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden als directiesecretaresse dien je te beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Je moet goed kunnen plannen, organiseren, coördineren, corresponderen én snel kunnen schakelen. Tijdens de 1-jarige opleiding MBO Directiesecretaresse leer je de verschillende organistievormen kennen, je leert te plannen en te organiseren en je leert zakelijke teksten te schrijven. Ook onderwerpen als administratie, taakverdeling. SMART-doelen en organisatiestructuur worden in deze opleiding behandeld. Door middel van een interactieve workshop leer je hoe je planning in de praktijk kunt toepassen. Na afloop van deze opleiding beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden voor een goede directiesecretaresse!

  Doelgroep

  Deze opleiding is geschikt voor iedere (startende) directiesecretaresse of managementondersteuners die meer inzicht willen hebben in de kennis en vaardigheden van directie-ondersteuning.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Management voor de Non-Profit   € 3.195,00

  Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van management, gericht op Zorg en Welzijn? Deze opleiding is gericht op het managen binnen welzijnsorganisaties. Naast het behandelen van theorie omtrent de basis van management, behandel je ook benodigde managementvaardigheden, zoals coachen en delegeren, personeelsbeleid en diverse stijlen van leidinggeven. Door het volgen van deze opleiding beschik je over de kennis van management gericht op Non-Profit organisaties. Ook kun je werkzaamheden delegeren, kun je medewerkers coachen en motiveren, en heb je inzicht in coaching.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden uit de Non-Profit sector. Heb jij vanuit een andere rol te maken met management binnen de Non-Profit en wil jij je hier verder in verdiepen? Dan is deze opleiding ook geschikt voor jou.

  Voorbereiding

  6 maanden
  MBO
  Nu inschrijven
 • MBO Management voor de Non-Profit (1 jaar)   € 5.395,00

  Ben je werkzaam binnen een Non-Profit organisatie en wil jij je verdiepen in Management gericht op Non-Profit? Gedurende deze opleiding krijg je te maken met managementvaardigheden die van toepassing zijn op dit vakgebied. Ook management binnen een non-profit organisatie, werken in projecten en personeelsmanagement komen aan bod. Zo behandel je vanuit diverse aspecten de theorie die van toepassing zijn op het leidinggeven aan een non-profit organisatie, afdeling of team. Door het volgen van deze opleiding heb je inzicht in organisatiestructuren, heb je inzicht in coaching en het motiveren van medewerkers en kun je functioneringsgesprekken voeren.

  Doelgroep

  Deze opleiding is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden in een Non-Profit organisatie. Heb jij vanuit een andere rol te maken met management in een Non-Profit organisatie en wil jij je hier verder in verdiepen? Dan is deze opleiding ook geschikt voor jou.

  Voorbereiding

  1 jaar
  MBO
  Nu inschrijven
Resultaten 281 - 320 van 640

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

 • Je betaalt géén inschrijfgeld
 • Persoonlijke begeleiding per module
 • Unieke leermethodiek
 • De praktijk staat centraal
 • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
 • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG