Home > Alle opleiders > Opleider > Product

MBO Beroepsopleiding Leidinggevende Keuken (niveau 4) (Virtual Classroom)

MBO Beroepsopleiding Leidinggevende Keuken (niveau 4) (Virtual Classroom)

Een leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van gerechten, ook leidinggevende taken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat je diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Je stelt begrotingen op en let op de toegekende budgetten. Je coördineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Je verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt je rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken en zorg je voor de inkoop van producten. Uiteraard werk je mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt voor het opstellen van menukaarten, menuplanningen en het uitvoeren van bijbehorende calculaties. Je bent kostenbewust en vertoont commercieel gedrag.

€11.995 all-in, BTW-Vrij

Onze zekerheden:
Een leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van gerechten, ook leidinggevende taken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat je diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Je stelt begrotingen op en let op de toegekende budgetten. Je coördineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Je verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt je rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken en zorg je voor de inkoop van producten. Uiteraard werk je mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt voor het opstellen van menukaarten, menuplanningen en het uitvoeren van bijbehorende calculaties. Je bent kostenbewust en vertoont commercieel gedrag.

Wat kun je doen met deze opleiding?

Bereidt gerechten

  • Bereidt gerechten en componenten
  • Maakt mise en place
  • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Past recepten aan
  • Plant zijn werkzaamheden
 

Beheert keukenvoorraden

  • Bestelt benodigde producten
  • Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Ontvangt en controleert geleverde producten
  • Slaat geleverde producten op
 

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Stelt de menukaart op
  • Voert menu-engineering uit
 

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Stuurt medewerkers aan
 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die zich willen ontwikkelen binnen het beschreven vakgebied. Deze MBO Beroepsopleiding omvat alleen de beroep specifieke onderdelen van de opleiding. De BPV-opdrachten, de talen, rekenvaardigheden en burgerschap vallen buiten de scope van deze opleiding.

Voorbereiding

Wanneer je kiest voor de dagopleiding, bereid je 2 studiebijeenkomsten per keer voor. Voor de avondopleiding bereid je 1 studiebijeenkomst per keer voor. Iedere studiebijeenkomst vergt ongeveer 3 tot 5 uren voorbereiding. Je dient je ook voor de eerste bijeenkomst voor te bereiden.

Bij Holland Opleidingen - Virtual Classroom krijg je 100% startgarantie, betaal je géén inschrijfgeld en staat de praktijk centraal.

Vergelijkbare opleidingen

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?

Ok