5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Als werkgever kunnen de kosten van een opleiding ook integraal als zakelijke kosten opgeven worden. Investeren in de ontwikkeling van personeel hoeft zo dus bijna niets te kosten. Scholing wordt namelijk gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten.

Betaal je de opleiding zelf? Dan kunnen de opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Het goed gebruik maken van deze fiscale voordelen maakt het volgen van een opleiding voor jou en je werkgever nog aantrekkelijker.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG