Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Wil jij verantwoordelijk zijn voor een divers takenpakket binnen een dynamische en innovatieve organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het betreft in eerste instantie een functie ter vervanging van zwangerschapsverlof met kans op verlenging. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de verwerking van de (cursisten) administratie, je stelt offertes op en je beantwoord binnenkomende telefoongesprekken.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG