Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

Holland Opleidingen Groep groeit! We zijn op zoek naar freelance docenten en trainers ter uitbreiding van ons team. Wil jij je kennis overdragen aan cursisten? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van onze cursisten en laat jij hen groeien met persoonlijke aandacht? Als docent of trainer ben jij de persoon die tijdens een bijeenkomst voor de groep staat en cursisten op een professionele en constructieve manier begeleidt.

Holland Opleidingen Groep groeit! We zijn op zoek naar Freelance Accountmanagers ter uitbreiding van ons team. Je werkt in een enthousiast en ambitieus team van Freelance Accountmanagers en Binnendienstmedewerkers. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt, dat is kenmerkend voor de cultuur van Holland Opleidingen Groep. Professioneel, laagdrempelig en bescheiden, passend bij de mentaliteit.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG