Online Zelfstudie

Online Zelfstudie

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Als verzorgende-IG werk je in zorg en welzijn met een verscheidenheid aan zorgvragers en situaties. Je kunt werkzaam zijn binnen alle branches van de verpleging en verzorging: verpleeghuizen en thuiszorg (VT), gehandicaptenzorg (GHZ), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en kraamzorg (KZ).
Een juridisch-administratief dienstverlener verzorgt het klantcontact bij juridisch-administratieve dienstverlening. Je behandelt juridische aanvragen en opdrachten en verricht dossierwerkzaamheden.
Opleiding om te leren hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt ontwikkelen.
Als medewerker Sport en Recreatie assisteer je bij het aanbieden van sport- en bewegingsactiviteiten en recreatieve activiteiten. Je richt een sport- en bewegingssituatie in, verzorgt materialen, geeft instructie aan groepen of individuele deelnemers en begeleidt en stimuleert hen.
De medewerker ICT support werkt bij of voor bedrijven waar gewerkt wordt met ICT. Dit maakt dat se werkomgeving heel breed is. Hij/zij kan werkzaam zijn bij klein-, midden- en grootbedrijf, profit- en non-profitorganisaties, (commerciële) bedrijven en (semi-)overheden.
De vakgebieden Online Marketing en Communicatie hebben veel met elkaar te maken. Ze zijn aan elkaar verbonden en het één beïnvloedt het ander.
Een goede kijk op het gedrag in een organisatie draagt bij aan een succesvol personeelsmanagement. Hoe komt dit gedrag tot stand, welk gevolg heeft emotie op gedrag en houding? Deze én nog veel meer aspecten worden behandeld in deze interessante opleiding.
Ligt er voldoende voorraad in jouw magazijn? Worden de orders zonder fouten verzameld? Voor de leidinggevende van een magazijn zijn dit belangrijke vragen. Goed magazijn- en voorraadbeheer kan een organisatie veel geld opleveren. Tijdens deze 1-jarige veelzijdige opleiding kom je te weten hoe dit goed georganiseerd wordt.
Het bestuursrecht omvat niet alleen de juridische relatie tussen de overheid en de burgers, maar ook de juridische relatie tussen overheid en bedrijven valt onder bestuursrecht. De belangrijkste regels zijn vastgelegd in de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Wil jij meer weten over deze regels en hoe je deze toepast?
Als expert IT systems and devices ben je bij een bedrijf vaak de contactpersoon op ICT-gebied. Je helpt gebruikers devices te installeren en te gebruiken, je lost storingen op en je beheert de infrastructuur en applicaties.
Projecten zijn éénmalig. Dit zorgt ervoor dat het belangrijk is dat een project door een deskundige projectleider gemanaged wordt. De Lean-Green Belt leert je zelfstandig een Lean project te organiseren en te leiden. Gedurende de Green Belt leer je de Lean principes en instrumenten kennen.
Wat houdt ondernemingsrecht in? Welke vormen van ondernemingsrecht zijn er,

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?