8,3 / 10
4/5
Incompany

Persoonlijk advies
over de incompany mogelijkheden?

Incompany

Bij Holland Opleidingen Groep begrijpen wij dat een algemene opleiding, training of workshop niet altijd voldoende aansluit op de wensen en behoeften van een organisatie. Daarom leveren wij met de Incompany trajecten maatwerk voor jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat onze diensten naadloos aansluiten op de visie en missie van jouw organisatie. Wil je voor jezelf of samen met jouw organisatie je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Lees dan snel verder over bekijk onze mogelijkheden.


De reden voor een Incompany traject kan voor iedereen heel verschillend zijn. De nadruk kan liggen op diverse leiderschapsstijlen, de samenwerking binnen een team of betrekking hebben op het omgaan met weerstanden en het hanteren van conflicten. De behoefte kan ook bij algemenere vraagstukken liggen. Denk aan het borgen van kwaliteitsprocessen of het managen van projecten. We hebben een ruim aanbod in opleidingen, trainingen en workshops die op diverse niveaus gegeven kunnen worden. Door ons grote aanbod kunnen wij je vele verschillende opties bieden. Het is zelfs mogelijk om een eigen opleiding samen te stellen en modules aan te passen op het gewenste vraagstuk vanuit jouw organisatie.

Hoe ziet een Incompany traject eruit?

Door onze unieke opleidingsmethode starten wij een Incompany traject altijd met een intakegesprek. Wij luisteren uitgebreid naar de probleemstelling en er worden leerdoelen geformuleerd. Gezamenlijk wordt gekeken naar de invulling van het traject en met welke methode het hoogst haalbare rendement behaald kan worden. Na het opstellen van de offerte kan het traject van start gaan. Wij leveren dit volledig op wens van de organisatie. De aanvrager kiest zelf de locatie, datum en tijdstip van het Incompany traject.

De trajecten worden door ervaren docenten en trainers verzorgd. Zij hebben aantoonbare praktijkervaring in het desbetreffende vakgebied en kunnen omgaan met complexe vraagstukken. Er wordt altijd rekening gehouden met de vertaalslag van de theorie naar de (werk)praktijk. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat de gewenste doelstellingen van zowel de medewerkers als de organisatie worden behaald.

De voordelen van Incompany:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met op met onze adviseurs.

Wij verzorgen opleidingen, trainingen of workshops voor o.a.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor ING.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor KLM.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor BAM.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor Stork.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor DAF.
Holland Opleidingen Groep heeft opleidingen verzorgd voor Aegon.

De 7 Zekerheden van Holland Opleidingen Groep

Bij Holland Opleidingen Groep vinden wij dat studeren voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij willen het jou daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk maken. Bij Holland Opleidingen Groep groei je namelijk met persoonlijke aandacht. Dit doen wij met behulp van onze 7 zekerheden. Wij geloven in onze kracht en ons onderscheidend vermogen. Met onze 7 zekerheden doen wij wat we beloven.

Group 7

Je betaalt géén inschrijfgeld

Group 7

Persoonlijke begeleiding per module

Group 7

Unieke leermethodiek

Group 7

De praktijk staat centraal

Group 7

100% startgarantie voor iedere opleiding en locatie

Group 7

CRSVG en CRKBO geregistreerd

Group 7

Effectief leren in kleine groepen

Group 7

Je betaalt géén inschrijfgeld

Group 7

Persoonlijke begeleiding per module

Group 7

Unieke leermethodiek

Group 7

Effectief leren in kleine groepen

Group 7

De praktijk staat centraal

Group 7

100% startgarantie voor iedere opleiding en locatie

Group 7

CRSVG en CRKBO geregistreerd

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?