8,3 / 10
4/5
Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit

Voorwaarden en gedragscode

Sinds januari 2023 is Holland Opleidingen Groep lid van NRTO. De Nederlandse Raad voor Training en opleiding is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Op 13 maart hebben wij vervolgens het officiële keurmerk ontvangen, na een succesvolle audit

Bekijk hier de algemene voorwaarden van NRTO: https://www.nrto.nl/kwaliteit/algemene-voorwaarden/  
Bekijk hier de gedragscode van NRTO: https://www.nrto.nl/kwaliteit/gedragscode/

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Holland Opleidingen Groep is geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingsinstellingen en docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs kunnen zich laten registreren bij het CRKBO. Voordeel van registratie bij CRKBO is, dat btw-vrijstelling kan worden verkregen. Alle, niet door de overheid bekostigde instellingen die in Nederland beroepsonderwijs aanbieden, kunnen zich aanmelden bij CRKBO om na een audit of met een vrijstelling geregistreerd te worden in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. 

CRSVG-keurmerk

Alle opleidingen, trainingen en workshops van Holland Opleidingen Groep zijn CRSVG-erkend. Het CRSVG-keurmerk staat voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen wij zowel de kwaliteit van al onze programma’s, alsmede de kwaliteit van het proces rondom de cursist.

De organisatie van CRSVG is opgebouwd uit professionals van de verschillende vakgebieden. Deze professionals toetsen voor het verkrijgen van de erkenning verschillende aspecten, zoals het proces van advies en voorlichting, het financiële proces, de inhoud van de opleidingen op basis van de eindtermen afgeleid van de accreditatie, de kwaliteit van de docenten en trainers en het proces van de beoordeling van de eindopdrachten/examens. Om CRSVG-erkend te worden, staan alle checks in het teken van de kwaliteit voor de cursist.

De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders – organisatie toetsen regelmatig op verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is. Door deze erkenning kunnen wij de juiste kwaliteitsstandaarden bieden.

 

Evaluatie cursisten

Daarnaast onderzoekt Holland Opleidingen Groep zelf ook wat de kwaliteit is van haar opleidingen, door middel van evaluaties met cursisten. Holland Opleidingen Groep hecht veel waarde aan de beoordeling en feedback van haar cursisten. De resultaten hiervan worden daarom gebruikt om de kwaliteit continu te verbeteren.

 

Holland Opleidingen Groep wordt op opleidingsplatform Springest gemiddeld beoordeeld met een 8,7. Dit zijn waardevolle ervaringen, waar wij trots op zijn!

NRTO_keurmerk-1
NRTO-logo 2
logo-CRKBO-200-4

Direct contact

Onze zekerheden