Klassikale Studie

Klassikale Studie

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Het sturen op processen en leidinggeven aan procesmedewerekrs
Wat kopen consumenten, waarom kopen ze deze versie van een product of diens
Als middle manager ben je de spil tussen het uitvoerend personeel en de directie. Hiervoor dien je over diverse vaardigheden te beschikken, zodat je de juiste tussenpersoon bent, voor beide partijen.
Wil jij jezelf op het gebied van bedrijfskundig management verder ontwikkelen?
Opleiding tot manager en leidinggevende binnen een non-profit organisatie.
Wil jij bedrijfsadministratieve taken leren kennen op mbo niveau? Werken met financien, in projecten en onder tijdsdruk.
De vakgebieden Online Marketing en Communicatie hebben veel met elkaar te maken. Ze zijn aan elkaar verbonden en het één beïnvloedt het ander.
Het werkveld van internationale handel is veelzijdig. Je moet beschikken over specialistische kennis, niet alleen op het gebied van export maar ook financiële kennis, logistieke kennis en kennis van marketing zijn belangrijke elementen binnen internationale handel.
Wil jij over de basiskennis van management beschikken? Deze workshop biedt handvatten om jezelf te ontwikkelen tot manager.
Als software developer maak en beheer je software voor talloze toepassingen, zoals websites, games, industriële software, zorgtoepassingen, onderwijssoftware en software voor de financiële wereld.
Wil jij je management skills gericht op zorg en welzijn verder ontwikkelen?
Een coördinator sportinstructie, training en coaching is inzetbaar op een heel breed terrein van sportbeoefening, voor reguliere sporten, voor minder reguliere sporten en voor ‘nieuwe’ sporten. Je werkt vooral in organisaties die primair gericht zijn op sport en bewegen, zoals sportverenigingen en fitnesscentra.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?