Klassikale Studie

Klassikale Studie

Klassikale Studie

Klassikaal studeren in kleine groepen.

Bij Holland Opleidingen – Klassikale Studie staat klassikaal studeren centraal. Alle studiebijeenkomsten worden klassikaal op de door jou gewenste locatie verzorgd.

Tijdens de studiebijeenkomsten volg je samen met medecursisten de gegeven theorie van onze ervaren vakdocenten. Die theorie wordt tijdens de bijeenkomsten vertaald naar situaties uit de praktijk. De vertaalslag van theorie naar de praktijk loopt als rode draad door de opleiding heen.

Leren met en van elkaar

De opleidingen, trainingen en workshops zijn voorzien van actueel studiemateriaal en vernieuwende cases en opdrachten. Wij zijn als opleidingsinstituut continu bezig met het verbeteren van onze programma’s en processen. Zo kunnen we samen met jou je ambities waarmaken.

Doordat de studiebijeenkomsten in klassikaal verband plaatsvinden en in kleine groepen worden gegeven, kun je tijdens de bijeenkomsten overleggen met medecursisten, luisteren naar anderen en ervaringen uitwisselen. Er is voldoende ruimte tot het stellen van vragen en mogelijkheid tot interactie. Je leert dus niet alleen van onze vakdocenten, maar ook van elkaar.

Stok achter de deur

Voor iedere klassikale studiebijeenkomst is voorbereiding noodzakelijk. Doordat de klassikale bijeenkomsten op vastgestelde datums plaatsvinden, weet je precies wanneer je de voorbereidende opdrachten afgerond moeten zijn. Zo heb je altijd een stok achter de deur en volg je het tempo van de klassikale studiebijeenkomsten.

Klassikale Studie

Alle studiebijeenkomsten worden klassikaal verzorgd. Wij bieden 100% startgarantie.

Over ons

Bij Holland Opleidingen – Klassikale Studie studeer je in kleine groepen. De opleidingen, trainingen en workshops zijn voorzien van actueel studiemateriaal en vernieuwende cases en opdrachten. Wij zijn als opleidingsinstituut continu bezig met het verbeteren van onze programma’s en processen. Zodat we samen met jou je ambities waar kunnen maken.

 

 

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?