Klassikale Studie

Klassikale Studie

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Tijdens de opleiding MHBO Sociaal Juridische Dienstverlening (6 maanden) leer je alles over basiskennis jurudisch en sociaal zekerheidsrecht.
Non-Profit organisaties zijn maatschappelijke ondernemingen zoals ziekenhuizen, universiteiten en woningcorporaties. Er is een steeds groter wordende belangstelling voor moderne, complexe Non-Profit organisaties. Hierdoor moeten maatschappelijke ondernemingen zich steeds meer intensief bezig houden met de strategie.
De hoeveelheid communicatie die je per dag tot je krijgt is groot, de snelh
Bij de vakterm prestatiemanagement ben je verantwoordelijk voor het sturen
Het burgerlijk procesrecht is het geheel van rechtsregels die het verloop van een procedure voor de burgerlijke rechter regelen. Een procedure volgens het burgerlijk procesrecht wordt een civiele procedure genoemd. Tijdens deze Basisopleiding Burgerlijk Procesrecht
Opleiding over de basis van consumentenrecht waarbij afnemen van diensten en de koop van producten onder andere aan bod komen.
Als begeleider gehandicaptenzorg bied je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Je werkt in een team samen met andere begeleiders.
Wat zijn inhoudelijk de taken en verantwoordelijkheden van een manager binnen zorg en welzijn? Je leert het middels deze opleiding.
Bepaalt u de nieuwe juridische strategie voor de organisatie? Om een nieuwe
Tijdens deze opleiding combineer je projectmanagement met communicatie. Beide vakgebieden hebben veel met elkaar te maken. Goede communicatie tijdens een project is onmisbaar. Projecten zijn éénmalig.
Als juridisch administratief dienstverlener combineer jij een administratieve baan met een compleet juridisch palet aan taken en kennis.
Projectmanagement vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Deze IPMA-D gecertificeerde opleiding bied je de kans om meer te leren over het vakgebied van projectmanagement.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?