Klassikale Studie

Klassikale Studie

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Hou jij ervan om dé spin in het web te zijn van jouw organisatie? Vind je h
Wil je jouw kwaliteiten en vaardigheden op het gebied van inspirerend leidinggeven verder ontwikkelen? Tijdens deze opleiding krijg je handvatten aangereikt om jouw kennis te verbreden.
Een management assistant is de ‘rechterhand’ van een manager of directielid, zowel in kleine als grote organisaties. Je bent sterk in co-managen. Je werkzaamheden spelen zich af op organisatieniveau.
Een organisatie is voortdurend in ontwikkeling en gebaat bij een goede relatie tussen de organisatie, het personeel en management.
Als marketing en sales medewerker heb je kennis van het salesproces en van
Opleiding tot manager of medewerker in het management van zorg en welzijn op mhbo niveau.
Transportbeheer vormt een essentieel schakel in de logistieke keten. Het is vaak een enorme uitdaging om alle goederen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Je krijgt te maken met wachttijden, vraagvoorspelling, laden en lossen én met documenten en bijbehorende administratie.
Tijdens deze workshop leer je een kostprijs van een product of dienst te be
Wil jij inzicht krijgen in het ondernemerschap? Wil jij de leren hoe je de markt kunt verkennen en wil jij leren een idee uit te werken tot een strategie? Kies dan voor deze Basisopleiding Ondernemerschap. Om een onderneming succesvol te maken, moet jij als ondernemer een brede kennis  van zaken hebben.
Ben jij op zoek naar een opleiding om je ondernemersvaardigheden te optimal
Heb jij ambitie om aan het werk te gaan in een managementfunctie? Het is dan fijn als je een uitstekende basis hebt op het gebied van bedrijfskunde. Kennis van algemene bedrijfsvoering, financiën, marketing en personeelsmanagement zijn belangrijke onderwerpen voor een managementfunctie.
Wat houdt Facilitair Management precies in? Waar houd je je als facilitair medewerker mee bezig? Welke aspecten zijn van belang bij dit vakgebied?

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?