Blended Learning

Blended Learning

Blended Learning

Holland Opleidingen – Blended Learning.

Bij Holland Opleidingen maak je maak je kennis met blended learning. Dit is de leermethode waarbij je bezig gaat met zelfstudielessen en klassikale studiebijeenkomsten. Verschillende leermethodes en afwisseling in die leermethodes zorgen ervoor dat meerdere zintuigen geprikkeld worden. Daardoor verhoog je het leerrendement.

Variatie

Door het combineren van leermethodes zorg je voor een afwisselend en gevarieerd studieprogramma. Bij Holland Opleidingen – Blended Learning doen we dat door klassikale bijeenkomsten te combineren met zelfstudielessen.

Je volgt tijdens de klassikale bijeenkomsten de theorie in kleine groepen op jouw gewenste locatie. Er is voldoende tijd en aandacht tot het stellen van vragen. Zaken die onduidelijk zijn, kunnen tijdens de klassikale bijeenkomsten nader toegelicht worden.

Vervolgens maak je tijdens de zelfstudielessen de opdrachten en cases. Bij de zelfstudielessen krijg je ondersteuning van je persoonlijke StudieCoach, als je daar gebruik van wil maken. De StudieCoach begeleidt je in het zelfstandige deel van de studie.

StudieCoach

Doordat de klassikale studiebijeenkomsten gecombineerd worden met zelfstudielessen, ontvang je voor de zelfstudielessen een persoonlijke StudieCoach. De opdrachten en cases die je zelfstandig maakt, kun je digitaal bij je persoonlijke StudieCoach inleveren.

Je opdrachten worden dan nagekeken en aan de hand van feedback werk je steeds verder naar je Verbeterplan Praktijk-Case toe. Je wordt vanaf het begin tot eind begeleid en klaargestoomd voor het schrijven van je Verbeterplan Praktijk-Case.

Methode van studeren

Wij focussen ons tijdens je studie op een praktijkgerichte aanpak waarbij er voortdurend naar de werkpraktijk gekeken wordt. Door middel van cases, probleemstellingen en knelpunten aan te halen kan de vertaalslag van de theorie naar de eigen (werk) praktijk gemaakt worden. Ook wanneer je niet werkzaam bent bij een organisatie is het mogelijk om tijdens de studiebijeenkomsten de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken.

Blended Learning

Bij Holland Opleidingen - Blended Learning maak je kennis met blended learning. Dit is de leermethode waarbij je bezig gaat met zelfstudielessen en klassikale studiebijeenkomsten.

Over ons

Verschillende leermethodes en afwisseling in die leermethodes zorgen ervoor dat meerdere zintuigen geprikkeld worden. Daardoor verhoog je het leerrendement. Bij Holland Opleidingen – Blended Learning maak je kennis met blended learning. Dé leermethode waar je bezig gaat met zelfstudielessen en klassikale studiebijeenkomsten zal ontvangen.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?