Praktijkstudie

Praktijkstudie

Praktijkstudie

Kortdurende klassikale cursussen bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie.

Combineren of stapelen? Bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie stel je je eigen opleiding samen. Wij staan voor het leren werken, maar zonder te verspillen. Je kiest alleen de cursus(sen) die voor jou een maximale toegevoegde waarde leveren.

Bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie maak je kennis met kortdurende klassikale cursussen. Je kiest welke cursussen jou het meeste verdieping en verbreding geven. Zo kun je je op specifieke onderwerpen focussen en de overbodige cursussen achterwege laten. Je volgt daarom één cursus met een duur van drie maanden. Na het succesvol behalen van deze korte cursus ontvang je een certificaat. Wanneer je twee of meer cursussen hebt gevolgd en succesvol hebt afgerond, ontvang je een diploma.

Klassikaal

De cursussen vinden in klassikale vorm plaats. Voor iedere studiebijeenkomst is voorbereiding van het studiemateriaal noodzakelijk. De klassikale cursussen vinden plaats op de vastgestelde data en locaties, die je zelf uit kunt kiezen. Je volgt het tempo van de klassikale studiebijeenkomsten. Zo heb je altijd een stok achter de deur voor het maken van cases en opdrachten.

Methode van studeren

Door een specifieke cursus te volgen, ga je snel en doelgericht met de theorie bezig. De vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt de rode draad tijdens de cursus. Tijdens de kortdurende cursussen word je optimaal begeleid door onze ervaren vakdocenten. Er worden praktijkvoorbeelden gegeven en besproken, cases worden aangehaald en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Verbeterplan

Iedere module rond je aan het einde af met een Verbeterplan Praktijk-Case. Je schrijft een Verbeterplan Praktijk-Case om aan te tonen dat je de theorie onder de knie hebt en de theorie toepasbaar kunt maken voor de dagelijkse praktijk. Het Verbeterplan schrijf je in de meeste gevallen voor jouw werkgever. Wanneer je niet werkzaam bent, kan er naar een geschikt alternatief gekeken worden. Op basis van je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kun je namelijk de opdrachtgever overtuigen zodat je de conclusies en aanbevelingen door kunt voeren in de organisatie.

Praktijkstudie

Door een specifieke cursus te volgen, ga je snel en doelgericht met de theorie bezig. De vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt de rode draad.

Stapelkorting (alleen Go2Lean)

Wanneer er meerdere modules/cursussen van Go2Lean gekozen worden, ontstaat er stapelkorting. De korting wordt als volgt berekend:

Voorwaarden

  • Het percentage van de korting geldt op de desbetreffende module, maar wordt op de totaalprijs verrekend
  • De stapelkorting geldt alleen, wanneer er modules worden gekozen van dezelfde prijs en dezelfde studievorm.
  • De stapelkorting geldt alleen, wanneer er meerdere modules tegelijkertijd worden afgerekend, de korting geldt niet achteraf
  • De korting geldt alleen voor de desbetreffende cursist, het is niet mogelijk meerdere modules af te rekenen en door meerdere cursisten uit te laten voeren.
Module
Korting
1e
Volledige prijs
2e
5% korting
3e
10% korting
4e
15% korting
5e
20% korting
6e
25% korting
7e >
25% korting

Over ons

Combineren of stapelen? Bij Holland Opleidingen – Praktijkstudie stel je je eigen opleiding samen. Wij staan voor het leren werken, maar zonder te verspillen. Je kiest alleen de cursus(sen) die voor jou een maximale toegevoegde waarde leveren.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?