Privéstudie

Privé Studie

Privéstudie

Individueel leren met een privédocent.

Wanneer je voor een opleidingstraject bij Holland Opleidingen – Privéstudie kiest, krijg je een eigen privédocent toegewezen. Samen behandel je de theorie en werk je aan je persoonlijke leerdoelen. Daarna ga je kijken hoe je de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen.

Je ontvangt tijdens het hele opleidingstraject persoonlijke aandacht. De privédocent komt op jouw gewenste tijd en locatie naar je toe. Wel ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de locatie en eventuele bijkomende kosten.

Persoonlijk en flexibel

Bij ons studeren betekent een persoonlijke benadering, flexibele leertrajecten en een individuele aanpak. Dat doen wij met behulp van onze ervaren en vakkundige docenten. De opleidingen, trainingen en workshops worden volledig op de cursist afgestemd, zodat de theorie toepasbaar gemaakt kan worden voor de praktijk. Op deze manier behaal je een optimaal leerrendement.

Volle agenda? Privéles!

We begrijpen dat het soms niet mogelijk is om op vastgestelde momenten je opleiding, training of workshop te volgen. Daarom introduceren wij: privéles. De uitkomst voor mensen met een volle agenda.

Met het aanbieden van privéles beslis jij namelijk waar en wanneer je de studiebijeenkomsten wil volgen. Het krijgen van privéles is dan ook uitermate geschikt voor mensen met een onregelmatig werkrooster of voor mensen met een druk werk- en/of privéleven. Zo ben je het gehele studietraject verzekerd van een flexibel studieprogramma met persoonlijke aandacht.

Methode van studeren

Holland Opleidingen – Privéstudie richt zich op een praktijkgerichte aanpak. Door cases, probleemstellingen en knelpunten aan te halen kan de vertaalslag van de theorie naar de eigen werk- en praktijksituatie gemaakt worden.

Privéstudie

Je ontvangt tijdens het hele opleidingstraject persoonlijke aandacht. De privédocent komt op jouw gewenste tijd en locatie naar je toe.

Over ons

Studeren bij Holland Opleidingen – Privéstudie betekent een persoonlijke benadering, flexibele leertrajecten en een individuele aanpak. De opleidingen, trainingen en workshops worden volledig op de cursist afgestemd zodat de theorie toepasbaar gemaakt kan worden voor de werkpraktijk. Zo behaal je een optimaal rendement met je privédocent.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?