Thuisstudie

Thuisstudie

Praktijkgericht studeren op afstand bij Holland Opleidingen – Thuisstudie.

Bij Holland Opleidingen – Thuisstudie ervaar je maximale flexibiliteit tijdens je zelfstudie. Je studeert zelfstandig en krijgt daarbij hulp van een StudieCoach. Jij beslist waar en wanneer je wilt studeren. Dat is ideaal voor als je een druk werk/privéleven hebt. Per module kun je vier keer een halfuur alles over je opleiding bespreken met je begeleider.

Doordat je zelfstandig je opleiding doorloopt is het mogelijk om je eigen studieprogramma in te delen. Je beslist op welke momenten jij de theorie behandelt en wanneer je de bijbehorende opdrachten maakt.

StudieCoach

Je hebt dan wel voor zelfstudie gekozen, maar dat betekent niet dat je er helemaal alleen voor staat. Je krijgt vanaf de start van je studie een persoonlijke StudieCoach toegewezen. Je ontvangt het ondersteunend lesmateriaal, dat uiteraard zo actueel mogelijk is en aansluit bij de huidige trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Omdat je de studie zelfstandig volgt, ga je door de theorie heen en maak je de opdrachten zelf. De uitkomsten van je gemaakte opdrachten en cases lever je digitaal in bij je persoonlijke StudieCoach.

De persoonlijke StudieCoach beoordeelt je werk en geeft je digitaal feedback. Mocht je gedurende jouw studie vragen hebben, dan is je persoonlijke StudieCoach de persoon waarop je terug kunt vallen. Met behulp van feedback, tips en tricks breid jij je werk steeds verder uit. Totdat je toe bent aan het inleveren van je verbeterplan Praktijk-Case. Zo word je van begin tot eind begeleid tijdens jouw studie. Per module kun je vier keer een halfuur alles over je opleiding bespreken met je begeleider.

Verbeterplan

Iedere module rond af met een Verbeterplan Praktijk-Case. Je schrijft een Verbeterplan Praktijk-Case om aan te tonen dat je de theorie onder de knie hebt en deze toepasbaar kunt maken voor de dagelijkse praktijk.

Het Verbeterplan schrijf je in de meeste gevallen voor jouw werkgever. Wanneer je niet werkzaam bent, kan er naar een geschikt alternatief gekeken worden. Op basis van je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kun je namelijk de opdrachtgever overtuigen zodat je de conclusies en aanbevelingen door kunt voeren in de organisatie.

Thuisstudie

Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld.

Over ons

Bij Holland Opleidingen – Thuisstudie ervaar je maximale flexibiliteit tijdens je studie. Je studeert zelfstandig, maar met behulp van een StudieCoach. Jij beslist waar en wanneer je wilt studeren. Ideaal voor als je een druk werk/privéleven hebt.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?